Jocurile foamei – The Hunger Games (2012)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Intr-un viitor postapocaliptic din filmul Jocurile foamei – The Hunger Games, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros – Jocurile foamei – The Hunger Games. Douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de langa familiile lor si aruncati in lupta pe viata si pe moarte, televizata si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va intoarce acasa faimos, bogat si… viu. Cine va castiga cursa nebuna pentru supravietuire?

Buna distributia, cat si regizorul. Jennifer Lawrence A FOST Katniss in filmul Jocurile foamei – The Hunger Games online subtitrat, geniala actrita. Si Josh&Liam au fost buni, cat si restul actorilor care au jucat tributurile. Donald Sutherland m-a impresionat foarte mult. Mesajul politic mi s-a parut si mai evident in film. Totusi, modul in care a fost filmat mi-a distras uneori atentia de la film.


Gen: Aventura, SF, Thriller
Producator(i): Gary Ross , Suzanne Collins
IMDB: 7.2
Regia: Gary Ross
Actori: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth


The Hunger Games (2012) Online Subtitrat


Jocurile foamei - The Hunger Games (2012)
Jocurile foamei - The Hunger Games (2012) Online Subtitrat in Romana

Intr-un viitor postapocaliptic din filmul Jocurile foamei - The Hunger Games, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde nat

Notă film - PortalulTauTV.net:
5