Jocul de-a viata – Zindaggi Rocks (2006)

Jocul de-a viata – Zindaggi Rocks (2006) Film Online Subtitrat


Regia: Tanuja Chandra
Actori: Sushmita Sen, Shiney Ahuja, Julian Burkhardt
An: 2006
Gen: Indiene, Drama, Romantice
IMDB: 4.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<3f1RUXgo90Y/Zindaggi_Rocks" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Jocul de-a viata – Zindaggi Rocks

“Zindaggi Rocks” este un fel de un film care ar putea părea interesant, cu două-linie complot schiță naratorului dat actorilor sau producătorului. Dar, atunci când aceste două linii sunt dezvoltate într-o sută de pagini scenariu 200 își pierde impactul și farmecul său. Asta pentru ca scenariul de bine ar putea fi finalizate în doar sute de pagini, iar filmul ar fi fost jumătate din lungimea sa de rulare făcându-l mai crocante și prindere. Dar un realizator de film Bollywood nu poate rezista tentației de a se ghiftui filmul cu emoții, dramă, romantism, comedie și o duzină de cântece (chiar dacă nici unul dintre acesta este obligatoriu), împiedicând astfel esența reală.

Filmul se deschide cu Dr. Samir Rehan (lucios Ahuja) fiind chemat la poliție pentru unele investigații. Nu întreba de ce polițiștii l cheme, pentru că niciodată nu este explicat în film.

Întregul film se deschide în modul de flashback-uri cu cea a lui strălucitoare (sau cine a numit pentru el). Emotionless și fără gust voice-over. Lucios este un doctor care se îndrăgostește de Sushmita. Care joaca un star rock (bine asta e ceea ce suntem obligați să credem).

Dar apoi povestea reală a filmului începe atunci când vom ajunge să știm că fiul adoptiv al lui Sushmita are nevoie de un transplant de inimă cu disperare. Și vom ajunge să cunoaștem asta interval post. Acest lucru înseamnă că nu există nici o poveste în prima jumătate a anului, la toate. Doar scenele care nu sunt necesare și insipide tot merge! Chiar și în a doua jumătate a anului, filmul durează prea mult timp. Pentru a face față cu tema de bază și alte deșeuri de role inutile pentru dialoguri logoreic. Poezii abstracte și cântece redundante.