Jocul de-a detectivii – Game Night (2018)

Jason Bateman și Rachel McAdams fac echipă în comedia Jocul de-a detectivii – Game Night (2018) online subtitrat, regizată de John Francis Daley și Jonathan Goldstein, aflați deja la al doilea proiect după comedia de succes “Vacanță cu peripeții”, din 2015.

Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri nocturne tematice organizate împreună cu grupul lor de prieteni. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks, fratele lui Max, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei crime, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali. Deci faptul că Brooks este răpit intră în plan, nu? Prin urmare cei șase competitori sunt hotărâți să rezolve cazul și să câștige, iar totul pare foarte amuzant până când lucrurile încep să arate prea mult a realitate.

De-a lungul unei nopți haotice, distracția este treptat înlocuită cu panica. Fără reguli, fără direcție și fără idee cine mai participă la joc, cursa poate deveni cea mai tare aventură sau… sfârșitul.

Jocul de-a detectivii - Game Night (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Actori: Rachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler
An: 2018
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 7.0


Game Night (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Jocul de-a detectivii – Game Night (2018) online subtitrat, ce rulează de câteva zile pe marile noastre ecrane, este un film de comedie calat pe o formulă dramaturgică de film de acțiune, cu urmăriri, misiune detectivistică, împușcături, misiuni de salvare etc. Miza protagoniștilor, jucați de Rachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler, este de a distinge ce e real și ce e înscenare din tot ce li se întâmplă…

Pe parcursul poveștii, McAdams și Bateman devin Bonnie și Clyde cu detașarea pe care impresia că e un joc le-o dă.

Max (Bateman) și Annie (McAdams) și-au făcut un obicei din a participa săptămânal la jocuri de societate împreună cu grupul lor de prieteni, în intimitatea căminului lor. Însă lucrurile devin din amuzante foarte palpitante când Brooks (Chandler), fratele lui Max, și rivalul din copilărie al acestuia, se gândește să organizeze o seară de rezolvare a misterului unei răpiri, în care sunt implicați pretinși tâlhari și agenți federali. Provocarea e pe placul grupului de prieteni, dar casa este spartă, fără știrea lor, de un grup real de traficanți. Ca subplot, rivalitatea dintre frați, Max (Bateman) și Brooks (Chandler) va duce la emascularea personajului jucat de Jason Bateman, sursă, firește, de glumițe și flash-back-uri stânjenitoare.

Umorul de situație e la tot pasul, spectatorul se va lăsa antrenat în demersul detectivistic al personajelor, partea bună fiind că acesta află odată cu eroii cum stau lucrurile, pe parcurs ce aceștia încearcă să dezlege ițele încurcate ale misiunii.

Grupul de prieteni e alcătuit pe principiul contrastelor, ca sursă de umor – Ryan (jucat de Billy Magnussen) e absolventul de Harvard prost ca o cizmă. Cuplul de culoare jucat de Kylie Bunbury și Lamorne Morris pozează ca fiind extrem de sudat, dar infidelitatea femeii iese la iveală în timpul jocului etc. Jesse Plemons (serialul Fargo) apare în rolul unui polițist extrem de bizar, sursa unor momente care dau ușori fiori spectatorilor, deși e omul legii, care ar trebui să inspire încredere.

Mai mulți foarte populari actori din seriale – pe lângă Jesse Plemons și Lamorne Morris (New Girl), britanica Sharon Horgan (Catastrophe) şi Michael C. Hall (Dexter, Six Feet Under), au momentele lor în această comedie amuzantă, dar nu tocmai memorabilă.