Jocul asasinilor – Assassination Games (2011)

Jocul asasinilor – Assassination Games (2011) Film Online Subtitrat

Regia: Ernie Barbarash
Actori: Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Kevin Chapman
An: 2011
Genuri: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.2
Durata: 101 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Jack Conway și Derek Chase sunt cei mai buni doi asasini din lume, dar nu se cunosc reciproc. În timp ce Conway este un trăgător de elită la rang de maestru, Chase este la fel de calificat în mânuirea cuțitelor. Acești doi asasini rivali formează o alianță incomodă în scopul de a înlătura capul unui cartel de droguri, care este susținut de DEA.

Pentru oricine în speranța că autoreflexiv rândul său, Jean-Claude Van Damme în postmodernă JCVD ​​Mabrouk El Mechri a anunțat o nouă direcție în carieră pentru “Muschii de la Bruxelles,” Jocul asasinilor pune acele vise cu fermitate să se odihnească. O direct-to-video de calitate de actiune disting in primul rand de ostentativ sa deteriorat priceperea de arte marțiale steaua lui, thriller-a treia rata de ucigaș Ernie Barbarash lui se referă la numit în mod absurd Brazilia (Van Damme), un asasin plătit introdus pe furiș retezarea gâtul unui șef crimă la o nunta din filmul Jocul asasinilor – Assassination Games.

Brazilia este un clișeu ridicol, un asasin rece, insensibili îmbrăcat în cămăși întunecate, paltoane, și o beretă care, atunci când nu metodic derularea contractelor, trăiește într-un apartament românesc ultra-chic secret, umplut cu arta modernă, o colecție de viori (care el joacă), și un decor elegant, minimalist. Lui este o viață solitară îngrozitor de familiară din Jocul asasinilor – Assassination Games, și unul care este întrerupt în mod previzibil de două făcut-o evoluție a fost-aici,: un nou vecin proxenet abuziv (Attila ARPA), a cărui zdrobit și curvă ponosită octombrie (Marija Karan), ia o fantezie la el, și un loc de muncă pentru a ucide mafiotului Polo (Ivan Kaye), care îl pune în conflict direct cu un alt asasin, Flint (personalitate fără Scott Adkins), care caută răzbunare împotriva Polo violeze și bate sadism soția lui într-o comă de ani mai devreme.