Joc în doi – Double Team (1997)

Jean-Claude Van Damme, Mickey Rourke si excentricul star NBA Dennis Rodman din Joc în doi – Double Team online subtitrat, la debutul sau in cinematografie evolueaza la cote incendiare in acest thriller care graviteaza in jurul prinderii unui terorist feroce. Stavros, pe numele sau, interpretat de Mickey Rourke, il rapeste pe agentul CIA, Jack Quinn (Van Damme) dupa ce planul acestuia de capturare a teroristului esueaza.

Pentru a-i pricinui si mai mult rau lui Quinn, dezaxatul Stavros ii rapeste sotia si pe fiica lor abia nascuta. Desi il tine claustrat intr-o inchisoare inconjurata de mine de teren si animale salbatice, Quinn evadeaza si pune la cale eliberarea familiei sale.

Nu o va face singur, ci alaturi de Yaz (Dennis Rodman) un expert in explozibil si arme neconventionale cu o tendinta paranormala de a-si modifica parti ale trupului. Lupta finala dintre cei doi si maniacul Stavros si malacii sai va fi pe viata si pe moarte, dar Quinn si Yaz din Joc în doi – Double Team online subtitrat vor trebui sa fie mereu in alerta pentru a nu periclita viata celor doi captivi.


Regia: Hark Tsui
Actori: Jean-Claude Van Damme, Dennis Rodman, Mickey Rourke
Anul: 1997
Gen: Actiune, Comedie, SF
Durata: 93 minute
IMDB: 4.7


Double Team (1997) Online Subtitrat