Joc final – End Game (2006)

Alex Thomas (Cuba Gooding Jr.) din filmul Joc final – End Game online subtitrat, unul dintre agentii cel mai bine pregatiti din cadrul Serviciilor Secrete americane, se afla in garda presedintelui atunci cand acesta a fost asasinat.

Haituit de propria constiinta si neputand sa accepte niciodata acest esec; el face echipa cu reportera Kate Crawford pentru a descoperi adevarul din spatele unei uriase conspiratii. Ei descopera un complot de proportii; dar si faptul ca adevarul era mult mai aproape de ei fata de cum isi imaginau. Investigatia ii conduce pe cei doi in lumea periculoasa a specialistilor crimei, a conspiratiilor mortale, in care cei ce intra nu mai au nicio sansa sa scape.

Dupa vizionarea filmului Joc final – End Game online subtitrat, am ramas cu o singura certitudine. Filmul este clar, a fost facut pentru finalul pe care il are. Scenaristul a avut clar conturat in cap acest tip de final. Pacat ca nu a mai asteptat un timp pentru a-i nazari si o poveste decenta care sa fie parcursa pana la acest surprinzator deznodamant. Situatii de-a dreptul comice, ce se vor a fi situatii limita; rezolvari de situatii limita desprinse parca din basm, fara niciun minim de substrat real, toate astea au concurat la acest film slab spre foarte slab.


Regia: Andy Cheng
Actori: Cuba Gooding Jr., Angie Harmon, James Woods
An: 2006
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 5.1


End Game (2006) Online Subtitrat