Jobs (2013)

Jobs (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Biografie, Drama
Producator(i): Matt Whiteley
IMDB: 5.9
Regia: Joshua Michael Stern
Actori: Ashton Kutcher, Dermot Mulroney, James Woods

<2yeXkMLdAXU/Jobs.2013.dvdrip.x264.ac3-playsd-1.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Se obișnuiește să se spună să opriți toate dispozitivele electronice, înainte de o presă de screening in aceste zile. Dar, la o prezentare de “locuri de muncă”, directiva simțit oarecum necinstit având în vedere că filmul biografic aduce un omagiu vizionar Silicon Valley, care ne-a transformat într-o societate de furios dependenți de gadget.

Și ar că am avut posibilitatea de a părăsi prețioase noastre stralucitoare doo-tați pe măcar de această dată, în cazul în care numai pentru a oferi distracție ocazionale de la ceea ce se ridică la un film de televiziune glorificat, care este de a “The Social Network” ce “Anchorman: The Legend of Ron Burgundia “este de a” Citizen Kane “. Mai degrabă decât a încerca o baie profundă în spatele analiza cauzele de elita de afaceri model Evanghelia în conformitate cu Apple guru Steve Jobs și-mai important-ce spune despre cultura noastră, realizatorii urmați ușor creștere-scădere-creștere din nou planul familiar pentru oricine care a vazut un episod de de VH1 “Behind muzica.”

Această hotărâre ar putea fi un pic aspru, mai ales din moment ce băiete Ashton Kutcher-considerat un savant media de felul însuși pentru a avea TV clocit lui “Punk’d” și se pare că bate CNN într-un Twitter-adept rasă-adevăr, într-adevăr, încearcă cu adevărat să ne fac să credem că este Machiavelli a Mac, omul care a pus personale în calcul. Acesta nu este un lucru ușor să fii Jobs, la urma urmei. El ar fi putut murit în 2011 la vârsta de 56, dar prezența sa va continua să loom mare, atâta timp cât există magazine Apple in mall-uri. Dar Kutcher nu revine în totalitate de la un set de scenă introductivă în 2001, când, în modul complet maestru Zen, el introduce iPod ca “un music player … 1000 de asteptare din buzunar” la un auditorium umplut cu acoliții neobisnuitul.

Ai doar o bucatica tachinare de Kutcher în pufos machiaj de mijloc de vârstă, cel mai probabil, pentru că el arată un pic ridicol decked în semnătura uniforma lui Jobs: pe tot parcursul sârmă ramă specificatii, barbă gri și părul tuns scurt, guler fals negru și Levis. Și că este, probabil, de asemenea, un motiv pentru care povestea derulează apoi și în loc se concentrează pe ocuparea forței de muncă din anii săi de colegiu la 40 de ani de ani. În acest fel, în vârstă de 35 de ani Kutcher poate scapa cu personificare lui prin simpla variind de păr și barbă lungime în timp ce uitându regulat cu intenție oportunist.

În alte scene, actorul merge afectat cu un mers deliberat aplecat, emularea probabil Jobs reale. Sau poate e doar că responsabilitatea de a aduce astfel o pictogramă-mai mare decât de viață la viață este de cântărire pe vedeta “Dude, unde e mașina mea?”

Dar nu este cu adevărat corect de a pune vina principală pentru abordarea mai degrabă de rost acest tocilar tragedie, la picioarele omului de lider. Picioare, apropo, care sunt adesea potcovite, deoarece, așa cum ni se arată de mai multe ori, Jobs a făcut un obicei din astea, trecandu-pantofi-cu atât mai bine pentru a face o jumătate de inimă Hristos cifre analogie. Problema este, noi nu aflăm mult altceva despre motivațiile tipului cu excepția acest ia-nu-prizonieri conduce la fi cel mai bun în biz. Toate momentele istorice sunt bifate în mod corespunzător off, de la locuri de muncă eliberându mintea cu LSD și merge în India în anii de colegiu-abandon la momentul presupus el a venit cu numele corporativ Apple. Dar în timp ce ocuparea forței de muncă ar fi putut touted iPod ca un instrument cu o inimă, această portret de el este de prea multe ori fără puls.

Kutcher, cel puțin vine în viață în timpul negii-și-toate părți ale poveștii. El nu este pe jumătate rău atunci când fiind un bastard, cum ar fi atunci când Jobs țipă la oricine sfidează estetic lui perfectionist, nu își îndeplinește standardele sale exigente sau îndrăznește să fure o idee (prea rău nu mai este facut din vrăjmășie lui cu Microsoft Bill Gates). Neputând să recunoască importanța opțiuni multiple fonturi la acest Titan tehnologie a fost aparent ca flutura un umeraș de sârmă în fața Joan Crawford.

A condus la o eventuală căderea sa din har de la societate înainte învierea Sa ca CEO, Jobs tinde să se comporte ca un măgar-auto-servire insensibil, mai ales atunci când refuză să recunoască fiica sa out-of-căsătoriei sau refuză despăgubiri prieteni merituosi care a ajutat la construirea imperiu spate Apple a atunci când a fost o operațiune de doi biți în garajul tatălui său. Dar cu excepția pentru câteva referințe de a fi abandonat de părinții săi și a adoptat mai târziu de naștere, sursa comportamentului sacadat Jobs nu este niciodată dezvăluit.