Jo Koy Live from Seattle (2017)

Jo Koy Live from Seattle (2017) Online Subtitrat


Regia: Shannon Hartman
Actori: Jo Koy
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jo Koy Live from Seattle

Comedianul Jo Koy a trecut prin multe. Acum vrea să ne povestească totul, de la cum e să copilărești cu o mamă filipineză până la cum e să-ți crești fiul adolescent.

“Femeile vor râde și vor pipi în același timp!” Jo Koy ne spune în ultimul său special. Koy nu a lăsat să părăsească pantalonii unora, un pic mai moist decât atunci când a început, Jo Koy: Live din Seattle. Întorcându-se cu cea mai recentă specială din 2012. Jo Koy: live din Seattle este o encore perfectă pentru 2012 lui special “Jo Koy: Lights Out”. Făcându-se la stilul său moderat, Koy se abate de-a lungul unei căi a copilăriei sale paralelă cu comparația propriilor fii.

Ascultarea lui Koy ne spune cum tatăl său “sa căsătorit numai cu mama sa pentru că îi place mâncarea chineză” este amuzant, dar auzind Koy răspunde că “Pilipino mama” a fost mult mai amuzant. Mi-am găsit simțul creativ al povestirii, cuplat cu entuziasmul său unic, fascinant, cel puțin. Koy nu va eșua să vă țineți să râdeți tot timpul. “Un pui și flip flops”, spune Koy, este ceea ce face un comedian în Filipine în fiecare spectacol.

Privind la o audiență de 1400 de persoane, Jo mă face să mă gândesc că va aduce acasă mai mult decât un pui și flip flops. Amuzamentul familiei lui Koy, prietenos cu familia, este distractiv pentru toți și i-aș da un solid 9 din 10.