Jism (2003)

Jism (2003) Film Online Subtitrat


Regia: Amit Saxena
Actori: Bipasha Basu, John Abraham, Gulshan Grover
An: 2003
Gen: Drama, Indiene, Romantice, Thriller
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jism

“Jism” este povestea lui Kabir Lal, un avocat alcoolic a cerui viata se pare ca se consuma degeaba. Asta pana cand o intalneste pe frumoasa Sonia de care se si indragosteste. Initial Soniei avocatul ii este indiferent dar dupa o alta intalnire intamplatoare intr-un bar, femeia incepe sa isi dezvaluie tainele, marturisindu-i lui Kabir ca este maritata cu un afacerist bogat care o neglijeaza dar fara de care nu ar putea supravietui singura. Astfel o aventura pasionala porneste intre cei doi iar frumoasa amanta il convinge pe Kabir ca singura modalitate de a fii impreuna mereu ar fii sa il ucida pe Rohit, sotul Soniei. Este crima o solutie la acest triunghi amoros? Isi va gasi Kabir fericirea desi are mainile patate de sange?

Jism este un thriller psihologic. NU filmul mediu în cazul în care punctul de film este total evident din filmul start.This mi-a amintit un pic de un film cu Richard Gere și Kim Basinger “Double Indemnity”, care a avut “Femeile căsătorite / Avocat” linie complot. Dar asta a fost singura similitudine. Cred că subtilitatea în scenele de sex sunt mult mai cald decât obișnuite “ia toate off” scena lui. Ce e atât de cald despre asta?

În ceea ce privește lipsa de chimie sexuală, între centrala personajului care a făcut aluzie un comentariu anterior, te rog să difere cu asta. Chimia a fost cel mai evident în secvența de cântec “Jadoo Hain Nasha Hain”, care este favorita mea personală. Muzica din acel cântec a fost excelent si am inteles cantareata a castigat un premiu pentru acel cântec. Bine meritat. Acest cântec a surprinde starea personajului feminin de spirit, în timp ce piesa “Avarapan, Banjarpan”, surprinde starea psihologică a lui Kabir Lal. (Ioan Abraham).