Jimmy Carr Funny Business (2016)

Jimmy Carr Funny Business (2016) Online Subtitrat


Regia: Sam Wrench
Actori: Jimmy Carr
An: 2016
Gen: Documentare, Comedie
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jimmy Carr Funny Business

Comicul britanic Jimmy Carr își dezlănțuie tirada impasibilă și glumele scurte, răutăcioase și amuzante într-un show cu casa închisă, la Hammersmith Apollo din UK.

Dacă veți fi ușor jignit, nu vă va plăcea acest spectacol. Uneori vă ofensează, nu vă place acest spectacol. Dacă nu te jignesc niciodată, vei iubi absolut acest spectacol.

Jimmy Carr este un notoriu divizor al publicului. Cu glumele lui, el împinge sever limitele eticii. Si moralității și face glume de subiecți că majoritatea celorlalți comici (chiar și în societatea de astăzi). Nu ar atinge nici măcar o tijă de fier. Și pentru cele mai multe părți ale spectacolului această abordare funcționează în mod strălucit.

Eu nu sunt, în general, un mare fan al comediilor care susțin că utilizează conținut sexual explicit ca bază pentru rutina lor de a se ridica. Mai ales pentru că aflu că glumele despre subiect sunt de obicei livrate într-un mod foarte brutal și nesofisticat. Dar Jimmy Carr reușește să transforme o simplă glumă de sex care în mod normal ar fi folosită pentru efect șocant. Si râde ieftin în arta comediei. Încrederea și calendarul lui sunt doar atât de bune.

În această rutină, el implică audiența destul de puțin prin comedia lui uimitoare de observație. Despre care este foarte cunoscut în Marea Britanie. El întreabă membrii publicului o grămadă de întrebări lumești și le percepe să le distrugă după primirea răspunsurilor lor. Poate că nu este foarte original, dar totuși foarte amuzant. De asemenea, el face un pic în cazul în care el include publicul într-un mod pe care eu pentru unu nu au mai văzut înainte.