Jim și Andy (2017)

Jim și Andy (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Chris Smith
Actori: Peter Bonerz, Jim Carrey, Randall Carver
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jim și Andy

Jim Carrey cugetă asupra sensului vieții, realității, identității și carierei, în acest rol extrem de captivant, întruchipându-l pe Andy Kaufman.

Puține lucruri mă fac mai emoționante decât Andy Kaufman. Chiar și auzul câtorva cuvinte din “Omul pe Lună” al lui R.E., îmi face bine ochii. Îmi amintesc că vizionarea aparițiilor lui devreme a avut loc în sâmbătă noaptea Live și în noaptea în care a ajuns într-o luptă cu pumnii în zilele de vineri. Și în timp ce eram viu pentru că a coborât în ​​mania pro luptă și lupta cu cancer, nu-mi amintesc prea mult. Poate că nu am vrut să o procesez. Poate de aceea am crezut – până astăzi – că Andy așteaptă doar să tragă perdeaua înapoi pe noi toți și să ne întoarcem. Și poate că nu te mai întorci? Poate că e cel mai bun truc al lui.

În schimb, niciodată nu mi-a plăcut Jim Carrey. Spre deosebire de Andy, care și-a subminat propria popularitate și a rezistat mainstream-ului, în același timp făcându-și viața de la el, părea prea dornic să se roage. Prea fericit să ia și să ia de la mașină blockbuster, să fie în lucrări care nu l-au provocat. De aceea, tipul de cablu mă surprinde. Aici, în calitate de bufon, care și-a bătut drumul prin Dumb și Dumber, forțând spectatorilor să contemple durerea din spatele personajului. El a urmat acel film cu filme mai târzii, cum ar fi The Truman Show și Eternal Sunshine of the Mind fără spot.