Jim Norton Mouthful of Shame (2017)

Jim Norton Mouthful of Shame (2017) Online Subtitrat


Regia: Shannon Hartman
Actori: Jim Norton
An: 2017
Gen: Comedie, Stand Up Comedy
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jim Norton Mouthful of Shame

Nu puteți spune nimic despre Jim Norton că el nu a auzit de la un alt comedian sau a spus despre el însuși, pe scena de-a lungul a 20 de ani în comedie stand-up, aproape acei ani de radio pe unde radio cu Opie și Anthony Fără ei pe SiriusXM, sau în două cărți cu cele mai bune cărți de eseuri personale.

În timp ce pauza la jumătatea celei de-a patra oară de televiziune și mai întâi pentru Netflix, Mouthful of Shame, Norton recunoaște: “Pentru că am vorbit atât de mult public despre mine, oamenii știu atât de multe lucruri despre mine și niciunul nu este un secret .“

E destul de faimos acum să-l aibă pe Ricky Gervais, Louis C.K. Și Robert De Niro apar într-o schiță introductivă batjocorind Norton. Pentru că le-a cerut să ofere un intro demn de acest nou public Netflix. Și să-l batjocorească. Este amuzant, pentru că zânele lor sună adevărate, punându-l pe Norton înapoi în locul lui. În măsura în care îi place să-și pună propriile colegi la dispoziție, fie dimineața. Acum la radio, fie în sesiunile de seara târziu, la mijlocul anilor 2000, pe Tough Crowd de la Comedy Central cu Colin Quinn. Dar chiar și acum, chiar și după ani de apariții alături de Jay Leno pe NBC. Norton știe că nu este totuși Kevin Hart celebru. În schimb, el observă. “Am tipul de faimă în care oamenii mă vor vedea și câteodată știu că m-au văzut undeva, dar nu sunt siguri de unde.”


Trailer Jim Norton Mouthful of Shame