Jim Jefferies Freedumb (2016)

Jim Jefferies Freedumb (2016) Online Subtitrat


Regia: Jim Jefferies
Actori: Jim Jefferies
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<2yZrsqEzkxY/Jim.Jefferies.Freedumb.2016.1080p.Netflix.WEB-DL.DD5.1.x264-QOQ.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Jim Jefferies Freedumb

Într-un al doilea program special de comedie Netflix, Jim Jefferies își dezlănțuie celebrul umor negru în fața unei săli arhipline în Nashville, Tennessee.

Jim este uimitor să se comporte ca un idiot, atunci când știe acest lucru. El îl aduce la nivelul 11 ​​și este pur poezie idiotică. Foarte plăcută. Putem găsi niște mici biți din noi înșine. Nu contează dacă evenimentele portretizate sunt reale. Ne debarasem de frustrarile noastre, de lipsa de curaj de a fi pula in viata reala, prin povestile sale. Îi dau asta și sper că el rămâne în scenă de foarte mult timp.

Problema cu Jim este că el crede că poate fi și el inteligent. El crede că politica și știința lui (da, este scientism) sunt valabile. La fel ca mulți actori. El creează apoi povestiri false pentru a-și face punctele de vedere reale și valabile. Este un lucru să faci o poveste interesantă și o chestiune complet diferită când o agendă politică este înfășurată în ea. Aceasta este o demagogie pură.

De ce face asta? Pentru că el este doar om, ca și tine și cu mine. El trebuie să creadă lucrurile și trebuie să-i convingă pe alții că credințele sale sunt adevărul. Sincer, nu am putut viziona ultima treime a spectacolului, deoarece al doilea a fost atât de afectat de toate astea.

M-am bucurat foarte mult de prima treime. Îi recomand, bineînțeles. Fă-ți propria părere. Pentru Jim, am un sfat: stai cu Billy Burr și învață.