Jim Gaffigan Cinco (2017)

Jim Gaffigan Cinco (2017) Online Subtitrat


Regia: Jeannie Gaffigan
Actori: Jim Gaffigan, Marre Gaffigan, Katie Gaffigan
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jim Gaffigan Cinco

Regele comediei „cu perdea” din America își spune glumele delicios de răutăcioase în al cincilea său spectacol special de o oră.

Îl iubisem pe Jim Gaffigan. I-am urmarit toate specialitatile si seriile TV. Dar întregul său “Sunt grăsime și îmi place mâncarea”, lucrurile îmbătrânesc. Știu că e nebunul lui, dar după toate spectacolele lui, nu mă mai “încânta”. Reacțiile audienței păreau destul de meh în acest special, așa că nu cred că sunt doar eu.

Îmi pare rău Jim.

Nu sunt sigur de ce IMDb cere 10 linii de text pentru depuneri, deci iată câteva. Blah, bla, bla …

Wow, încă nu destul de mult. Aș prefera să citesc niște recenzii scurte, succinte, IMDb. Acest umplutură este doar o pierdere a timpului tuturor.

Acest nou film de concerte a fost realizat pentru Netflix și sunt șocat din nou și din nou la producțiile incredibil de înalte de calitate provenind de la acest serviciu video. În ceea ce privește Gaffigan, el seamănă aproape întotdeauna – foarte amuzant și în general curat și prietenos cu familia. Sigur, el jură ocazional, dar rutina lui este strict PG și poți lăsa pe cineva să se uite.

Cu toate acestea, am un avertisment despre asta … câteva dintre glumele lui sunt despre Isus, precum și despre Hitler (și, mulțumesc lui Dumnezeu că NU sunt în aceleași glumă). Nu m-am jiggit de aceste remarci, dar pot garanta că unii spectatori vor fi opriți. Hitler NU este un subiect bun pentru comedie (dacă nu este în PRODUCĂTORI) și Isus este obligat să ofenseze mulți oameni religioși devotați … deși cred că aceste glume nu erau deosebit de lipicioase sau de subtile.