Jiggly Juggs (2017)

Jiggly Juggs (2017) Film Erotic Online


Length: 2 hrs. 41 mins.
Rating: XXX
Released: Dec 07 2017
Production Year: 2017
Studio: Red Light District
Cast: Mercedes Carrera, Ashley Adams, Lacie James


Jiggly Juggs (2017) Online


Șase scene, toate urmând același scenariu de bază. Scriptul funcționează destul de bine și ritmul este aproape corect. Există destul de un pic de boob viguros și alte bunătate în acest film, dar suferă de câteva inconveniente, cum ar fi un set vizibil și regizorul fiind auzit pe aparatul de fotografiat. Umbrele lui Carmen nu trebuie ratate si cine poate refuza zâmbetul lui Luccia? Dacă vă place săriturile pentru a fi bouncing, jiggling, agățat, și altfel în mișcare despre, această caracteristică nu va dezamăgi.

Stele Luccia, Alicia Rhodes, Carmen Hayes, Xana, Sativa Rose, Jennifer Luv, Tommy Gunn, Byron Long și Frank Gun Cinci scene majore plus o scenă “bonus”, galerie foto și remorci pentru alte titluri. Trebuie să fiu în afara. Nu-mi pasă de unele lucruri care se întâmplă în filme moderne, dar nu poți spune cu adevărat de la cutie care acoperă ceea ce vei obține. De exemplu – urăsc scuipatul; dar acest film (și un număr alarmant de alții) au suficientă scuipă și flegmă pentru a mă face să mă uit la ALIEN. Sunt tutun de mestecat?

Cea mai mare carne de vită majoră, și acest titlu este un prim exemplu, este ceea ce înseamnă a fi un film de “big boob”. Ai crede că vei fi după oameni (ca mine) care îi plac sanii mari. Ai crede că vor fi prezentate în film. Cu toate acestea, multe dintre aceste filme și Jiggly Juggs sunt un exemplu minunat, arată că cineva a spus că “are D-cupă – folosește acea scenă”, indiferent de altceva. Deci, dacă vă place foarte mult țâțe mari, este minunat, dar în majoritatea cazurilor le veți vedea ignorate.