Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill (2020)

Jerry Seinfeld cu stand-up comedy Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill urcă pe scenă în New York și abordează teme precum vorbitul sau SMS-urile, bufetele proaste sau așa-zisele restaurante “grozave” și magia Pop Tart-urilor.

Seinfeld și-a actualizat singur actul de a vorbi despre viața sa de familie, despre opiniile sale legate de smartphone-uri și cât de groaznic este totul. Există un ton familiar foarte puternic, în vocea lui, când este cel mai iritat, același stil „ați observat vreodată…”, dar subiectul a evoluat în timp. Este remarcabil faptul că Seinfeld mai poate pune laolaltă materiale de stand-up relative atunci când considerați că viața sa din ultimii 30 de ani a fost altceva decât normală.

Dacă comedianții din Cars Getting Coffee ne-au arătat ceva, este că Jerry Seinfeld este un geek de comedie masiv. Modul în care fața lui izbucnește în viață ori de câte ori este așezat peste masă de la un alt comediant care discută despre ADN-ul unei glume bune este ca și cum arată copilul meu de 6 ani când este prezentat cu înghețată. Bucurie pură nelimitată și care apare în actul său. Seinfeld arată doar ca un om care nu este niciodată mai fericit decât atunci când are microfon și audiență, iar eu sunt încântat că în Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill, el încă o face foarte bine.

Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill (2020) Online Subtitrat


Titlu Romania: Jerry Seinfeld: 23 de ore de tăiat frunze la câini
Regia: Joe DeMaio
Actori: Jerry Seinfeld
An: 2020
Gen: Comedie
IMDB: 6.8


Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill (2020) Online Subtitrat


Trailer