Jerry Before Seinfeld (2017)

Jerry Before Seinfeld (2017) Online Subtitrat


Regia: Michael Bonfiglio
Actori: Jerry Seinfeld, Jimmy Brogan, Carolyn Liebling
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jerry Before Seinfeld

Show-ul, care a fost filmat în clubul din New York unde și-a lansat Seinfeld cariera în comedie, se concentrează pe dezvoltarea comediantului în industrie și revizitează unele dintre primele lui glume. Seinfeld își amintește inclusiv de copilărie și de viața dinainte de comedie.

„Oare aș fi fost mai amuzant dacă aș fi crescut într-un bordel din Peoria?” se întreabă Seinfeld în trailer, stând în fața casei din copilărie în Long Island, îmbrăcat într-o jachetă violetă cu echipa Mets. „Absolut. Dar m-am descurcat cu ce am avut.”

Netflix a postat deja niște filmări din serial, care arată tăblițele galbene pe care Jerry își scria glumele. Jerry Before Seinfeld e unul dintre cele două show-uri speciale ale lui Seinfeld care vor apărea pe Netflix anul acesta. Ca parte din înțelegerea comediantului cu Netflix, vor apărea pe serviciul de streaming și episoade mai noi și mai vechi din seria Comedians in Cars Getting Coffee.

Din păcate, comedia este întreruptă periodic de piese de interviu la domiciliul lui Jerry și în alte locuri importante din viața lui. Teoretic, acest material care nu a mai fost văzut până acum, inclusiv o bibliotecă de tampoane legale cu fiecare glumă scrisă din 1975, ar putea funcționa, dar potențialul este irosit. Spectatorii nu au ocazia să vadă glumele scrise, ci doar că există. Nu avem nevoie de videoclipuri din copilărie despre Seinfeld care rulează în jur. Mai multă comedie ar fi ideală.