Jenna Jameson – The Masseuse (2004)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Jenna Jameson – The Masseuse (2004) Film Erotic Online Subtitrat


Regia: Paul Thomas
Scenariu: Dean Nash, Mark Haggard
Actori: Jenna Jameson, Savanna Samson, Maya Divine
Anul: 2004
Gen: Erotice, Adult
IMDB: 7.5


Jenna Jameson – The Masseuse (2004) Online Subtitrat


Acum 14 ani, Paul Thomas sa transformat într-o nouă frunză ca regizor: După o grămadă de caracteristici nimic ieșite din comun împușcat-pe-video, el a început să pună împreună un șir de caracteristici aclamate de critici, inclusiv 1990 de maseuzei. Această poveste cu Jenna Jameson, dintr-o fecioară de sex masculin timid și o maseuza cu experiență generat două continuări – si acum un al treilea, de data aceasta încearcă Jenna Jameson în rolul principal.

Justin Sterling are un virgin ciudat, de vârstă mijlocie, care fantezii porno pe internet, se leagă pentru lovituri, și menține un șopron plin de unelte BDSM. În ciuda acestui fapt, el se abate de avansurile de unul dintre colaboratorii săi care doresc (Wendy divină) și în schimb se duce la un salon de masaj de lux în căutarea pentru a obține unele servicii personale. Maseuza lui, Jenna, este de acord să-și radă pubes lui, și apoi mărturisește că e un virgin. În parte din cauza de milă și parțial din cauza unui $ de 40 bacșiș ea îi dă un handjob (întâmplător cea mai bună scenă de film).

În mod evident, Justin începe să devină obsedat de maseuza lui Jenna Jameson… toate, dar ignorarea lui de co-lucrător, care chiar merge în măsura în care se joacă cu ea în fața lui pentru a atrage atenția. Justin vizitează Jenna Jameson din nou, iar ea îi dă o muie pentru un sfat mai mare. Ea este de acord să continue regimul strict profesionale la pad lui, în cazul în care este de acord să se-funie legat, spanked, legat la ochi, și cercetat. Totuși, el nu se face la placa de acasă, deși Jenna nu ia spermă lui pe bărbie și în gura ei (chiar suflare unele bule).

La următoarea lor întâlnire, Jenna Jameson a-l lega pe sine însuși în timp ce ea și o prietenă (Savanna Samson) să ia o curea-on reciproc în fața Justin. În ciuda insistenței lui Jenna că se păstrează lucrurile simple și neatașat, el inevitabil devine obsedat de ea, până la punctul de a afla unde locuiește și să apară la ușa ei. Revoltat de urmărire sa, Jenna apare să se confrunte cu Justin, ci în mod inexplicabil sfârșește dracului l în scena de sex finală a filmului. Amuzant, cred ca mi-ar fi răspuns cu un ordin de restricție …

După ce a urmărit primele 30 de minute ale filmului, am fost gata să declare Jenna Jameson este maseuza ca un succesor demn de a lucrărilor anterioare Paul Thomas “. Care acționează în primele acte este foarte bun, iar sexul – datorită conexiunii viața reală a celor două personaje principale – este convingător reală. Și editarea ușor non-linear (intermitent la evenimente în viitor pentru câteva secunde) apucă atenția. Dar adăugarea de Wendy și Evan apare ca opționale complot și sexuale accesorii sunt. Chiar scena fata-girl între Jenna și Savanna, în timp ce este necesar pentru complot, nu se simte “în caracter.” Prefer concept revolutionar filmul original de a folosi un singur cuplu (Hyapatia Lee și Randy Spears) pentru toate de sex (Judecător pentru tine … Vivid a inclus un DVD bonus cu originalul 1,990 film).

Ca filmul poarta pe, alunecă complot, acțiune, si sex. Ceea ce începe ca un script destul de inteligent degenerează în plotline Stalker previzibil și scuzele tipice inventate pentru a arăta pelvisuri lovire. Până în momentul de credite laminate, opinia mea a trecut de la un must-see pentru o chirie mine. Jenna este motivul singular ați dori să vedeți acest film, dacă nu ești în întreg “tocilar devine futut de o fată frumoasă el nu ar lua în viața reală” temă.

Jenna Jameson - The Masseuse (2004)
Jenna Jameson - The Masseuse (2004) Online Subtitrat in Romana

Jenna Jameson - The Masseuse (2004) Film Erotic Online Subtitrat Regia: Paul Thomas Scenariu: Dean Nash, Mark Haggard Actori: Jenna Jameson, Savanna Samson

Notă film - PortalulTauTV.net:
5