Jen Kirkman Just Keep Livin (2017)

Jen Kirkman Just Keep Livin (2017) Online Subtitrat


Regia: Lance Bangs
Actori: Jen Kirkman
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jen Kirkman Just Keep Livin

Incisiva comediană Jen Kirkman vorbește pe șleau despre trupul femeii, valoarea timpului petrecut singur și un ghid turistic italian care pare să fi fost o stafie.

Dacă sunteți familiarizați cu standul lui Jen Kirkman sau ați avut ghinionul de a alerga afară de ea pe Twitter, știți că ea este una dintre cei mai deschiși comedieri care lucrează astăzi, că nu se apologiază despre feminismul ei și că nu este deosebit de îngrijorată cu orice disconfort acest lucru poate provoca fanii ei de sex masculin. Acest set de minte este în plină forță în Netflix special, Just Keep Livin ‘?, unde ea vorbește sincer despre subiecte precum menstruația, educația sexuală, avortul și hărțuirea pe stradă.

Șansele sunt, dacă materialul feminist al lui Kirkman nu are legătură cu voi înainte, mintea voastră nu va fi schimbată acum. Dar pentru fanii de mult timp, această specială oferă mai multe lucruri bune.

Înainte de a se strânge în materialul mai greu, Kirkman spune o poveste despre încercarea ei eșuată de a începe meditația. Este o poveste relativă: Meditația pare a fi o idee bună până când începeți să o faceți în realitate, moment în care se dezvăluie că este plictisitor. Inima biților, însă, implică faptul că Kirkman obține de fapt cinci minute de meditație, apoi devine distras la o lumină oprită când se concentrează asupra a ceea ce înseamnă verde culoarea.

Acest lucru duce la o întâlnire cu razele rutiere unde trebuie să spună o minciună albă despre mama ei care moare și lucrurile se înrăutățește de acolo. Prezența scenică a lui Kirkman este ceea ce permite acestui bit să prospere.