Jem and the Holograms (2015)

Jem and the Holograms (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Jon M. Chu
Scenariu: Ryan Landels
Actori: Stefanie Scott, Ryan Guzman, Aubrey Peeples, Juliette Lewis, Molly Ringwald
Anul: 2015
Gen: Aventura, Drama, Fantezie
IMDB: 3.7

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Spun asta din povestea Jem and the Holograms a swap-uri pe tehnologia magic show TV pentru cei mai recunoscut: Jerrica se ridică la faima după sora ei mai mica Kimber (Stefanie Scott) încarcă un videoclip de a cânta ei ca “Jem” pe YouTube, și merge peste noapte viral. Aceasta atrage rapid atentia cap Starlight Muzica Erica Raymond (Juliette Lewis), care vrea “Jem” ca un act solo misterios. Pentru Jerrica, familia ei este non-negociabile, iar ea doar este de acord să-și unească forțele cu Starlight și de călătorie de la orașul ei mic în Los Angeles dacă surorile ei – Kimber, Aja (Hayley Kiyoko) și Shana (Aurora Perrineau) – merge cu ei ca trupa ei. Odată ce efectua trei spectacole secrete în Los Angeles, Jerrica vor fi livrate o verificare care poate ajuta la salvarea (Molly Ringwald) acasă mătușa Bailey de la blocare.

Cu care calendar, în loc, filmul Jem and the Holograms promite că lucrurile se vor rele înainte de a ajunge mai bine pentru Jerrica și familia ei. Ca ea constată în ea stil vlog narațiune, lucrurile devin “ciudat” de-a lungul drum, atunci când cadou tatălui decedat Jerrica la ei, un robot pe nume Synergy, vine la viață și le trimite la o vânătoare măturător de stradă pentru a descoperi un mesaj final. Și, desigur, există povestea de dragoste dintre devenire Jerrica și Rio, the-varsta colegiu, fiul lui Erica. Este clar cât de mult timp trece exact între atunci când piesa Jem merge virale și, atunci când finala a celor trei spectacole este realizată. Asta e un defect al filmului Jem and the Holograms, în special atunci când o scenă emoțională este urmată cu o rezoluție fericit doar câteva minute mai târziu, și se simte ca și cum nici un moment a trecut în povestea pentru a justifica o astfel de schimbare a inimii. Dar, indiferent de cât de mult timp a trecut, a fost suficient de lung pentru Jem pentru a face un impact asupra fanii ei.

Unul dintre punctele forte și Jem and the Holograms “este modul în care colegii în muzicieni efect – în special muzicienii care au crescut la faima pe YouTube – au pe cei care le idolatriza. Din multe puncte de acest film se simte mai mult inspirat de regizorul Jon M. Chu lui documentar Justin Bieber: Never Say Never decât face Jem și desene animate Holograme. Stilul său regie oglinzi că documentare, deoarece reduce la filme cu caracter personal împușcat de surori, reacții Instagram de fani la Jem și micul oraș-la-la Hollywood paralelele dintre Jem și Bieber. Este în analiza optimist filme online Jem and the Holograms de modul în care personalități YouTube poate influența pozitiv fanii lor, și oferă o privire în ce aceste cifre pot fi atât de important pentru adolescenti, că Jem și Hologramele transcende Disney makeover canal pasă de complot desene animate de. Chiar și atunci când Jerrica ajunge la concluzia oarecum brânzos că Jem este pentru toată lumea, este o revelație care va avea mai mult sens și un impact pentru publicul YouTube decât se va Jem and the Holograms și set inițial de fani a Hologramele “. El ajută că muzica, care este destul de decente de standardele de muzică pop, se simte ca ar fi putut veni de la un artist up-și-vin pe YouTube.