Jeff & Some Aliens (2017)

Jeff & Some Aliens (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Sean Donnelly, Alessandro Minoli
Actori: Brett Gelman, Alessandro Minoli, Josh Fadem
An: 2017
Gen: Seriale Online, Animatie
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Jeff & Some Aliens SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Jeff & Some Aliens

Sincer, nici măcar nu știu de unde să încep. Nu pot renunța la acest spectacol tuturor prietenilor mei, ca niște comedii animate. Deja, cu doar un sezon sub centură, spectacolul depășește Rick și Morty, după părerea mea. Îmi place R & M, dar JASA este o entitate proprie.

Jeff – un bărbat leneș, gras, moderat supraponderal, în vârstă de 29 de ani, cu un loc de muncă minim de salarizare care lucrează la un magazin de băuturi răcoritoare într-un mall – este protagonistul nostru. Din descrierea aceea, majoritatea oamenilor s-ar întreba ce este atât de special în privința lui Jeff.

Exact! Faptul că el nu este deloc special este ceea ce îl face atât de special. Jeff va continua să trăiască viața cea mai medie, dacă nu pentru “unii străini”. Sammy, Jimmy și Ted sunt trei călători în spațiu trimis să-l studieze pe Jeff și să-și raporteze descoperirile – determinând astfel dacă Pământul va rămâne sau ar fi distrus într-o minge de foc de dispariție a maselor umane.

Motivul nefericit al lui Jeff, adus de străini, face ca acest spectacol să fie atât de creativ și de hilar. Străinii, de obicei, cred că îl ajută pe Jeff când își fac viața un coșmar viu. Și în timp ce extratereștrii sunt o parte importantă a spectacolului, împreună cu Jeff evident, mulțimea de personaje laterale strălucește în felul lor. Linda, ex-ul lui Jeff că încă nu sa terminat, este îngrijorat, dar obosit de imaturitatea lui Jeff. Stanley, tatăl lui Jeff, jucat de iubitul Richard Kind, este o reprezentare frumoasă a unei educații tipice a unui părinte iubitor.