Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood (2015)

Jeff Dunham Unhinged in Hollywood (2015) Online

Regia: Jeff Dunham
Actori: Jeff Dunham, Chuck Liddell, Brad Paisley
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 6.0

Jeff și păpuși lui mici sunt înapoi! Stai asa? Am spus acest drept? Da, așa este. Cea mai mare comediant plătit în America este din nou cu o rutina comedie complet refăcut. Anul trecut am avut destul de underwhelming videoclipuri lui compilatie de el călătorie pe plan internațional și reciclare satira vechi, dar în acest an sa întors cu un nou material proaspăt oferind ventilator favorite Walter, arahide, Bubba-J și Achmed teroristul mort, și chiar introducerea unui nou satiră cu mini Jeff, o versiune fals miniaturizat de Jeff Dunham însuși că ventriloc este folosit pentru a învăța pe copii despre arta. Este un pic edgier și vreodată atât de ușor mai “adult” decât satira sale anterioare, dar este încă o mulțime de râde pentru toată lumea in Unhinged in Hollywood.

Am fost un pic critic de ultimele Jeff Dunham specialitățile comedie. De când el a atins punctul culminant cu “Unhinged in Hollywood” Arată, el a mers în jos un fel de. A fost divorțat de prima sa soție și următoarea comedie aparte a fost incredibil de întuneric și brutal, un rezultat clar al furie si frustrare se simțea în viața reală. Odată ce s-au căsătorit din nou cu soția sa actuală, comedie sa a luat un ascensiune pic, deși nu a fost încă un dor uriaș cu “Achmed Salvează America”, un film de scurt metraj animat, care este atât de deplorabilă încât să fie aproape de nerecunoscut de la lucru mai devreme Dunham lui.

“Unhinged in Hollywood” este cel mai bun efortul său încă de la căderea infamului în timpul divorțului său Umorul este mult mai natural cu Jeff merge înapoi la unele vaccinuri incredibil de plin de duh la guvern, și obsesia lung Walter cu urăsc viața și soția sa. Arahide a fost dat un nou rutină întreg de Jeff, care este un lucru bun, deoarece de arahide va stătut este ceva comediantul nu își pot permite. Utilizarea mini Jeff a fost surprinzator de distractiv având în vedere cât slab schitul începe. Jeff comediantul este cel mai bine atunci când el face de-a lungul cascadoriile de top, și final sa cu mini Jeff a fost complet bonkers și pe perete. Achmed a devenit o revoluție pentru Jeff in Unhinged in Hollywood, schimbarea de arahide de la cel mai popular personaj până la locul al doilea ca el foloseste acum teroristul mort ca marea finala sa într-un satiră care mă râs isteric. Jeff a avut, ocazional, o complot sau două în fața camerei și îmbunătățește pe zbura să se rostogolească cu pumni, dar cel utilizat cu Achmed aproape ma face sa ma intreb daca a fost pus în scenă. Oricum a fost incredibil de amuzant și a lucrat bine pentru scenariul (deși picului cu arahide părea a fi un adevărat Jeff Dunham bau bau).

Așa cum am menționat mai devreme, acest spectacol în soare Los Angeles este un pic mai mult orientat spre adult cu o multime de bancuri politice și picante, care au fost întotdeauna un subset fostei sale rutine. Există un pic mai mult în limba pista pentru cei dintre voi care sunt sensibile la acest material, dar opțiunea de a avea o pistă bleep, precum și lucrările necenzurate pentru ambele clase. Deși există o mulțime de glume, care sunt destul de murdare ca acestea sunt fără a fi nevoie să fie bleeped, care show-ul lui raciest încă face. Cu ca fiind spuse in Unhinged in Hollywood, este nicăieri sunt plin de spirit și a altor actori de comedie acolo, doar câteva cuvinte și câteva glume aici și acolo că-l împinge de mai sus rutina sale obișnuite.

Jeff a atins punctul culminant în “Unhinged in Hollywood”, dar omul poate face încă mă rad cu combinația potrivită de marionete. Bubba J folosit pentru a fi una dintre marionetele mele puțin plăcut, dar a fost cu adevărat sa transformat într-unul dintre cele mai bune, cu ceva de lucru de Jeff. Achmed folosit pentru a fi cel mai bun, dar odată ce noutatea sa purtat pe el este doar o doua sau a treia favorita a mea, chiar acum. Toate satira în acest spectacol special Unhinged in Hollywood, au fost la foarte puțin bună, cu cel de arahide și Achmed fiind cele mai importante ale speciale.