Jeff Dunham Relative Disaster (2017)

Jeff Dunham Relative Disaster (2017) Online Subtitrat


Regia: Michael Simon
Actori: Jeff Dunham
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jeff Dunham Relative Disaster

Ventrilocul Jeff Dunham își aduce în Irlanda marionetele sale obraznice și ușor sărite de pe fix pentru a înfiera cu umor conceptele de familie și politică.

Deschizător și mai aproape sunt cea mai bună parte a speciale. Walter se deschide și dă destul de mult tonul că Jeff va fi distrus unul nou. Mai ales cu el prezentând glume de abandon, care se ocupă de părinții lui Jeff dându-i sus, și, de asemenea, distracție de el pentru că are o soție de 18 ani junior lui. Setul lui Walter reprezintă doar o treime din toate momentele amuzante ale specialului.

Dar atunci este Peanut. După trei seturi de marionetă lipsită de lumină, notează mai jos, Peanut dă un finisaj deosebit de puternic. În primul rând pentru că el ia ceea ce Walter a fost de a băta și destul de mult Jeff ca Chucky, de la Jocul Copilului, într-un … costum de arahide. Adică, glumele care se ocupau de el și copiii lui erau cam brutale. Ca și cum Walter tocmai ar fi putut să-și dea seama de nesiguranța pe care ar fi putut să o împărtășească cu Jeff, dar Peanut era acel ticălos care iubește să se amestece cu tine și să o ia prea departe.

Vreau să spun, pentru cei care văd special, pregătiți-vă ori de câte ori vedeți Peanut înclinat în mic. Aceste șoapte de șuierăi mici sunt cele mai cruciale și mai amuzante lucruri ale celor speciale. Facandu-se pare ca Peanut este cea mai intunecata gandire pe care Jeff o poate aduce sau reprezinta toate lucrurile pe care Dunham le-a auzit vreodata despre situatia sa online. Doar acum ei sunt transformați în glume pentru divertismentul nostru.