Jeepers Creepers 3 (2017)

Jeepers Creepers 3 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Victor Salva
Actori: Meg Foster, Gina Philips, Jonathan Breck
An: 2017
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 4.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jeepers Creepers 3

Trish Jenner este mama adolescentului Darry, tânăr ce și-a primit numele în amintirea fratelui lui Trish, Darry Jenner, pe care aceasta l-a pierdut în urmă cu 23 de ani. Trish are coșmaruri recurente groaznice, în care fiul ei suferă aceeași soartă ca și fratele ei, ucis de Creeper. Determinată să facă orice pentru ca fiul ei să nu cadă în mâinile monstrului, Trish, care acum este o femeie puternică și bogată, își promite să termine odată pentru totdeauna cu Creeper.

Nimic de scris despre acasă. Dirijând, dar nu a ajuns prea departe de ceea ce avea potențialul de a fi. Câteva gaguri noi aici și acolo, dar nimic iluminat, Legătura celor două filme anterioare bine, dar este cam la fel de departe. Povestea a fost previzibilă și nu răspunde la întrebările pe care spectatorul le-ar putea avea de la primele două filme.

Am vrut mai multă istorie, ca și ceilalți oameni din public, dar nici o explicație a originilor Creepers nu este niciodată sugerată. Dacă această franciză va continua, ar putea fi o idee bună să dați o istorie și să completați cîteva semne de întrebare despre ceea ce este în realitate.

Au existat câteva momente bune în film care păreau ca și cum lucrurile urmau să fie clarificate. Dar în cele din urmă au rămas pe drum și ne-au lăsat să ne dorim mai mult. Nimic altceva decât să ne uităm la piesa mică de păr să rămână lipită de partea de sus a lui Brandon Capul lui Smiths. In timp ce încercăm să trecem peste cine, ce, când și de ce. Nu este preferatul meu din cele trei. Am părăsit teatrul cu mulți oameni dezamăgiți.