Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers (2001) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza, Mister
IMDB: 6.1
Regizor(i): Victor Salva
Actori: Gina Philips, Justin Long, Jonathan Breck


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jeepers Creepers

Trish (Gina Philips) și fratele ei mai mic, Darry (Justin Long), își petrec ca de obicei timpul în lungul drum spre casă – ciondănindu-se, insultându-se reciproc, savurând fiecare moment. Aflându-se pe un nesfârșit drum de țară, observă în oglinda retrovizoare, apropiindu-se, o camionetă veche, cu aspect înfiorător.

Camioneta accelerează brusc, aruncându-i practic de pe șosea, și în timp ce trece pe lângă ei, Trish și Darry observă plăcuța veche de înmatriculare pe care scrie „BEATINGU”. Revenindu-și din sperietură, își amintesc de povestea lui Kenny și Darla, doi copii care dispăruseră pe această porțiune de stradă cu peste 20 de ani în urmă. Pe măsură ce se deapănă povestea, aflăm că s-a găsit mașina în care se aflau, dar ei niciodată…

Continuându-și drumul, Trish și Darry se apropie de o biserică veche, al cărei acoperiș este în mod ciudat acoperit de ciori. Acolo se află și camioneta. Văd ceva înalt, întunecat, aruncând într-un canal ceva învelit în ceea ce seamănă cu un cearșaf pătat de sânge. Înspăimântați, pornesc în trombă, rugându-se să nu fi fost văzuți.

Privesc înapoi, doar pentru a vedea figura care s-a așezat brusc pe acoperiș, asemenea unei uriașe păsări de pradă. În următoarea clipă, creatura se află în camionetă, urmărindu-i îndeaproape. Accelerează, însă mașina le iese de pe șosea, iar camioneta gonește mai departe, lăsându-i șocați și fără suflare.

Darry crede că ar trebui să se întoarcă la biserică, să vadă dacă nu cumva cineva are nevoie de ajutor. Darry este conștient că nu este un film horror, ci se întâmplă cu adevărat, și știe că acesta este singurul lucru responsabil pe care îl pot face.