Jeepers Creepers 2 (2003)

Jeepers Creepers 2 (2003) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza
IMDB: 5.6
Regizor(i): Victor Salva
Actori: Jonathan Breck, Ray Wise, Nicki Aycox


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jeepers Creepers 2

In aceasta continuare a originalului din 2001, planurile unei echipe liceene de baschet de a participa la un campionat sunt date peste cap. In momentul in care autobuzul cu care se deplasau se strica pe sosea.

Este de altfel lucratura lui Creeper, care este hamesit si care ameninta sa faca din jucatori, antrenori si majorete o masa pe cinste. Toate acestea intamplandu-se in timp ce doi fermieri incearca sa-i dea de urma. Si sa ucida aceasta nemiloasa creatura care le-a mancat fiul.

Un alt supererou dar de aceasta data de partea negativa s-ar putea numi “crowman”. Suspansul lipseste, ceea ce era de asteptat dupa ce au trecut primele 10 minute, horror nu prea. Parca ar fi o parodie dupa un film horror. Spun asta dupa ce am vazut faza cand crowman statea ca un ninja cu capul in jos la geam iar cei 3 baieti unul in spatele celuilalt. Si supereroul nostru le facea semne sa se dea la o parte pt ca primi 2 erau.. nu stiu prea urati probabil.

In alte filme unde am vazut oameni impuscati in cap sau carora li se taia capul cadeau pe jos. Si nu mai miscau iar cel din film parca era o gaina fara cap pt. ca doar la gaini am mai vazut asa ceva.