Jasper Jones (2017)

Un film captivant și emoționant despre Charlie Bucktin, un băiat de 14 ani. În noaptea în care renegatul Jasper Jones îi arată cadavrul tinerei Laura Wisheart, viața lui Charlie se schimbă pentru totdeauna. Considerând că Jasper este nevinovat, Charlie încearcă să-l găsească pe adevăratul criminal. De-a lungul unei veri caniculare din 1969, Charlie îi învinge pe rasiștii locali, se confruntă cu despărțirea părinților săi și se îndrăgostește nebunește în timp ce descoperă ce înseamnă să fii cu adevărat curajos.

Cel mai bine vândut roman al lui Craig Silvey; Jasper Jones online subtitrat; a fost laudat pentru explorarea tentativă a tensiunilor rasiale și a prejudecăților din orașele mici. Prin intermediul unei povestiri despre o vârstă apropiată și a unui mister ce-i dun-it. În timp ce adaptarea pe marele ecran; pe care Silvey a scris-o în co-scenă; păstrează o mare parte din ceea ce a făcut romanul un hit. Narațiunea lui structurată slab nu se traduce la fel de eficient pe ecranul de argint.

Situat în micul oraș minier din Corrigan; Australia de Vest în 1969; Jasper Jones online subtitrat povestește povestea unei cărți vechi de 13 ani; Charlie Bucktin (Levi Miller). Într-o seară; un băiat aborigen; pe nume Jasper Jones; se roagă pe fereastra dormitorului; cerând ajutor. Străduit de apariția sa bruscă; dar convins de pledoaria lui disperată; Charlie este de acord să-l urmeze pe Jasper în pădure. Până la o vedere groaznică a unei fete moarte; atârnată pe o ramură de copac.


Regia: Rachel Perkins
Actori: Angourie Rice, Levi Miller, Hugo Weaving
2017
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 6.6


Jasper Jones (2017) Online Subtitrat