Jane Wants a Boyfriend (2015)

Jane Wants a Boyfriend (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Romantice
Scenariu: Jarret Kerr
IMDB: 7.1
Regizor(i): William Sullivan
Actori: Lindsay Arber, Amir Arison, Jon Bass

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Jane Wants a Boyfriend vrea un prieten care este taxat ca “nu povestea ta de dragoste neurotipici” este o comedie hilar centrat pe o femeie cu autism, Jane (Louisa Krause) care caută dragostea. A deveni o femeie adultă (25 de ani), acum ca ea acum se vede, ea spune sora ei posesiv Bianca (Eliza Dushku), că ea vrea un prieten. Filmul este în prezent lovind festivalurile de film, și am fost destul de norocos să-l prindem la East Side Film Festival Coborati care a inclus un scurt Q & A cu realizatorii. Un videoclip care Q & A este inclus mai jos. dialog Hilar, considerat provocator și în mișcare, o distributie extraordinara, cu performante superbe face ca acesta să păstreze un ochi pe la festivalurile de film.

Mergând în acest film Jane Wants a Boyfriend nu am stiut prea multe despre sindromul Asperger și nu este necesar, fie. Tulburarea care joacă un rol-cheie datorită personajului principal Jane îl are face ca acest film doar că mai uimitor. Nu este o comedie romantica tipica, in sensul ca singura tulburare in cea mai mare comedie romantica este dragostea însăși. Din Q & A ați afla cantitatea de cercetare și de detaliu pentru a face tot dreptul de turnare de Jane pentru a lucra cu un consultant și arată pe film.

Louisa Krause este uimitor ca Jane Wants a Boyfriend, de la mișcările ei mici și expresii faciale pentru a izbucnirile ei. Eliza Dushku este la fel de impresionant în rolul dificil de a fi plin de emoție, în încercarea de a hrăni sora ei, fără a fi atașat prea tare ca ea încearcă să-și trăiască viața cu prietenul ei Rob (Amir Arison). Gabriel Ebert, care este relativ nou filmelor se va transforma cap cu performanța lui Jack, potențial iubita lui Jane.

Există puține vina cu filmul Jane Wants a Boyfriend. Filmul Jane Wants a Boyfriend este un pic previzibil, în măsura în care te astepti se va întâmpla în ceea ce privește unele dintre personajele principale. De asemenea, camera de lucru este, uneori, sub semnul întrebării și destul de evident că filmul este un film cu buget redus. Aceste lucruri nu ia departe de film plăcută pe care o va avea tu râs și plâns în timp ce toate fiind educati pe autism ca un bonus suplimentar.

În general, aș recomanda foarte filmul, dacă aveți ocazia să-l prind la teatru când acesta este eliberat. Din cauza unora dintre temele, inclusiv alegerea anterioară a lui Jack iubite și a lui “influență negativă” asupra Bianca, eu nu as recomanda filmul pentru copii sau chiar unii adolescenti mai tineri. Filmul este un film de mare dată, precum și a recomandat pentru persoanele cu familia și prietenii cuiva care ar putea avea Asperger.