Jamesy Boy (2014)


Jamesy Boy (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Biografie, Crima, Drama
Producator(i): Lane Shadgett, Trevor White
IMDB: 6.3
Regia: Trevor White
Actori: James Howard Woods, Mary-Louise Parker, Spencer Lofranco

Acest film Jamesy Boy bazat pe fapte reale prezinta povestea lui James Burns si incepe cu perioada cand acesta, membru al unei bandei, este condamnat si se afla in inchisoare pentru vânzarea de arme, posesie de droguri și posesie ilegală a unor arme de foc. Filmul Jamesy Boy ne trimite si in perioada cand acesta era doar un copil problema pe care mama lui nu reusea sa-l inscrie la o scoala, cat si in momentul in care viata lui ia o intorsatura nebanuita dupa ce un criminal condamnat devine mentorul sau. Brothers Trevor și Tim albă înseamnă în mod clar și cu primul lor caracteristică. Trevor, mai în vârstă dintre cei doi, regizat și co-scris scenariul (cu Lane Shadgett), în timp ce Tim servește ca unul dintre producătorii. Crescând în Annapolis, Maryland., Amândoi știau de trecut tulbure Burns “și la convins să-i lasa sa spun povestea lui pe ecran.

Trevor Alb prezinta unele instincte decente și a adunat o distributie de sprijin impresionant (Ving Rhames, Mary-Louise Parker, Taissa Farmiga, James Woods). Dar el a hit-uri toate notele pe care le-ai aștepta în acest tip de poveste înălțătoare: rebeliunea și desfrâul, urmate de a alerga-in-uri cu criminali și perii cu moartea, urmată de timp în spatele gratiilor – în cazul în care mai multe run-in-uri cu criminali și perii cu moartea așteaptă – și, în final o șansă de a dovedi că poate transforma viața în jurul valorii de. “Jamesy Boy” ar putea juca pe o caracteristică dublu speriat-drept în această săptămână, cu la fel de formulă “Viața de un rege”, cu Cuba Gooding Jr. ca un fost puscarias care mentori pentru tineri in deriva prin sah.

Problema principală, deși-pe langa evidentei traiectoriei-este ca nou-venit frumos, în stare proaspătă-cu care se confruntă Spencer Lofranco nu este teribil de convingător când James se presupune a fi la cea mai depravat și auto-distructiv. Are un pic de un tânăr Tom Hardy la privirea lui, iar unele tineri Mark Wahlberg a prezenței sale dur-tip, dar nu amenință sau destul de periculos. E ca un copil de joc dress-up și de a face James Cagney, te-murdar-șobolan bit. (Și accent nativ Toronto din Canada îl trădează prea des.)

Când vom vedea primul Jamesy Boy, minte cu fața în jos pe pământ în afara unui autobuz închisoare în timp ce un ofițer de corecții l bate în fața tuturor celorlalte deținuți pentru a alege o luptă. “Jamesy Boy”, apoi clipește din nou trei ani mai devreme, când avea doar 14 și deja purta o brățară glezna din cauza foaia de rap lung. Mama lui unic (o exasperat, drept vorbind-Parker) luptă să-l plaseze într-o școală publică, dar administratorii consideră el prea mult de un risc.

În cel mai scurt timp Jamesy Boy, el a obtinerea de mare, stau afară târziu și jefuit magazin din apropiere. Printre cohortele sale este seducătoare rău-fata Crystal (Rosa Salazar), care-l introduce la Roc (Michael Trotter), liderul bandei locale. Singura forță pozitivă în viața lui este Farmiga lui Sarah, fiica proprietarului magazin și grefierul de part-time. Momentele lor liniștite împreună sunt cele mai bune filmului. Vulnerabilitatea lor între ele și dorință comună de a obține lor naibii din acest inel nicăieri oraș adevărat.