Jai Veeru (2009)

Jai Veeru (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Puneet Sira
Actori: Fardeen Khan, Kunal Khemu, Dia Mirza
An: 2009
Gen: Actiune, Crima, Drama, Indiene
IMDB: 3.6


Jai Veeru Partea 1:

Jai Veeru Partea 2:


Sinopsis Jai Veeru

Puneet Sira lui ‘Jai Veeru’ este un film de depășit, dar onestitate, ea lucrează pentru mine funcționează. Atunci când spun că funcționează pentru mine, vreau să spun că funcționează pe mine relaxant creierul meu când mă uit la un film de genul asta. Filmul este un film decupat 80 lui hindi, 6 melodii, comedie, acțiune și melodramă emoțională. “Jai Veeru” este cinematograful evazionist la plăsele, dar vine ca o ușurare pentru mine, nu am chiar cred sau să mă pune o întrebare în timp ce vizionați filmul, așa cum nu l-am luat prea în serios. ‘Jai Veeru’ este nici un fel un film bun, dar nu este cel mai rău, fie filmul.

Spectacole: Fardeen Khan este decent. Kunal Khemu este plăcută, el este de. El este spontan în scene comice, elegant, în cântece și foarte natural în scenele emoționale. El are energia de a susține în filme hindi. caracterul Dia Mirza este previzibil, iar asta e cel mai mare defect din caracterul ei. În ceea ce privește performanța ei este în cauză, Dia este ca de obicei. Anjana Sukhani este funcțional. Arbaaz Khan este acceptabil ca amenințarea. Govind Namdeo este bun.

Mai întâi de toate antiglont nu a fost un film mare! Dar asta nu înseamnă că versiunea Bollywood-ului trebuie să fie rău. În acest caz, este rău, se presupune a fi o acțiune / comedie cred. Nu există nici o acțiune bună și nici o comedie în acest film! Cred că acest lucru se poate fi creditat piesei turnate. Fardeen Khan nu este un erou de acțiune o Kunal Khemu nu este un tip amuzant.