Jafuri maşini şi fidelitate fără limite – Le Fidèle (2017)

Când Gigi din filmul Jafuri maşini şi fidelitate fără limite – Le Fidèle, o întâlneşte pe Bibi la cursele de cai, e dragoste la prima vedere. Dar curând soarta îi desparte. Feroce şi loiali, pentru dragostea lor Gigi şi Bibi trebuie să lupte împotriva raţiunii şi a neajunsurilor lor. Dar cât vor rezista ei? Până unde vor merge pentru a salva ceea ce poate s-a şi pierdut deja?

Prima treime a filmului Jafuri maşini şi fidelitate fără limite – Le Fidèle este promițătoare. Sunt scene impresionante și cascadorii. Un răsucire pe care nu l-am văzut venind sub forma unui personaj care nu era deloc ceea ce părea. Este (în cea mai mare parte) angajarea în timp ce lucrează spre un punct culminant. După aceasta, povestea este la fel de stagnantă ca viețile personajelor principale.

În cazul în care am așteptat la început femeia să ducă la simțurile ei; pe măsură ce progresează filmul; devine clar că nici unul dintre personajele cu plumb nu are nici un sens. Ele sunt bidimensionale și plictisitoare. Cliché este adunat în clișeu pentru a propulsa povestea înainte. Cu excepția cazului în care nu face acest lucru; filmul transformă filmul într-un amestec ciudat de crimă – și melodrama; cu un miros de realism al chiuvetei de bucătărie.


Alt titlu: Racer and the Jailbird
Regia: Michaël R. Roskam
Actori: Matthias Schoenaerts, Adèle Exarchopoulos, Eric De Staercke
2017
Gen: Crima, Drama
IMDB: 6.4


Le Fidèle (2017) Online Subtitrat