Jackhammer (2014)

Jackhammer (2014) film online subtitrat

Regia: Michael Hanus
Scenariu: Michael Hanus, Guy Christie
Actori: Guy Christie, Michael Hanus, Silvana Azurdia
Anul: 2014
Gen: Aventura, Comedie, Drama
IMDB: 6.7

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

După o audiție cu agent de turnare legendarul Lance Selmour (Jamie Kennedy) merge foarte rău, Julius Warner (Guy Christie) se trezeste pe lista neagră în comunitate actorie. Ziua lui devine chiar mai rău atunci când se întoarce acasă pentru a găsi prietena lui inseala pe el. Cu nici o opțiune stânga, Julius trebuie să rămână împreună cu fratele său, o stripteuză egoist și aspiră rapper care se numește Jackhammer (Michael Hanus). Hotărât să ajute Julius câștiga niște bani pentru a trece la un alt oraș și să încerce să înceapă peste, Jackhammer îl convinge să devină o stripteuză.

Michael Hanus direcționează și stele Jackhammer, o comedie destul de gusturi primitive care se luptă pentru a face râde întâmple. Lucrurile incep bine, cu Julius distrugerea o auditie pentru agent de casting arogant Lance Selmour, a jucat la peste nivelurile de top de Jamie Kennedy. Guy Christie este destul de amuzant ca timid Julius, care se întâmplă să fie cu cea mai proastă zi din viața lui, și care devine doar mai rău atunci când ajunge la casa fratelui său.

Problemele încep atunci când Christie părăsește filmul în jurul mărcii la jumătatea drumului. Dintr-o data, povestea de Julius este ignorat, cu accentul trecerea la fratele său, Jackhammer. După cei doi frati au un argument, Julius abandonează lumea separare, lăsând din nou Jackhammer pe cont propriu. Acum ne uitam ca Jackhammer își dă seama că el a fost un frate groaznic toată viața, și încearcă să facă lucrurile bine de șantaj Lance Selmour astfel Julius pot acționa din nou. Este această secțiune de mijloc, care cade plat, lăsând cele mai multe dintre glumele la personaje stereotipe, cum ar fi agent rus Jackhammer lui, sau o varietate de personaje asiatice a interacționează cu. Acesta infasoara a fi mai mult decât amuzant ofensator.

Lucrurile ridica un pic atunci când Jackhammer pune planul său de șantaj în acțiune, în timp ce este un astfel de personaj clueless că planul său pare să aibă nici o speranță de succes. A ajutat de mentor lui stripping Frederick (Jason Burkart), care a fost un campion de stripare anterior, dar se pare că a uitat să menține în formă. Doamnele sunt încă obsedat de el, ceea ce duce la unul dintre cele mai mari camee ale filmului, care implică Pamela Anderson. E piesele mai mici, ca aceasta, care se dovedesc a fi cel mai distractiv, cum ar fi Robb Wells, cel mai bine cunoscut sub numele de Ricky de la Trailer Park Boys, care apare ca un dealer care îl împinge pe proteine ​​de peste de droguri, și fură scenele.