Jackass The Movie (2002)

Jackass The Movie (2002) Film Online Subtitrat

Regia: Jeff Tremaine
Actori: Johnny Knoxville, Preston Lacy, April Margera, Phil Margera, Rakeyohn, Jess Margera
Anul: 2002
Gen: Comedie, Documentare
Durata: 87 minute
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Jackass The Movie care a deschis ieri la nivel național, vine cu o declarație de renunțare proeminent în reclame de imprimare și materialelor publicitare și la începutul și la sfârșitul filmului în sine. Este cu siguranță merita repetat: ” Atenție: Cascadoriile din acest film au fost efectuate de către profesioniști, astfel încât nici tu, nici prietenii tai prosti ar trebui să încerce ceva de la acest film. “” Și te rog, doar pentru a prelungi avertizare, nu încercați oricare dintre activitățile descrise în această revizuire. Nu că ai fi tentat de la distanță. Dreapta?

Titlul este un pic înșelătoare – nu “partea” Jackass The Movie, dar partea de film, deoarece imaginea, regia Jeff Tremaine, este în esență un episod extins al populara Jackass The Movie seria MTV, care dispune de Johnny Knoxville si amicii lui necugetate efectuarea cascadorii bizare, grotesc și de multe ori foarte periculoase care implică aligatori, cărucioare de cumpărături și orice altceva care vine la îndemână (inclusiv anumite părți ale corpului).

Unele dintre întreprinderile, înregistrate amateurishly pe video, sunt ca experimente științifice dement. Ce s-ar întâmpla dacă ați atașat un cablu de bungee la chiloții și a sărit dintr-un copac in filme online Jackass The Movie? Sau umplute patinele cu rotile cu rachete de sticla? V-ar cădea și rănit, la fel ca dl Knoxville și colab. Și dacă pufni o linie de wasabi? Ai fi voma. Sau a mâncat un bulgăre de zăpadă înmuiată în urină? Același răspuns.

De ce fac aceste lucruri, s-ar putea întreba. (Doar dacă, destul de rezonabil, nu vă pasă.) ” Jackass Film ” nu oferă o perspectivă mult psihologic, dar nu sugerează că acest trib mic de tineri de culoare alba este motivat de plictiseala extremă și o jucaus, cvasi-erotic camaraderie sadomasochist in documentarul Jackass The Movie. Sunt atras de farse care implica nuditate și penetrarea anala, precum și contuzii, prin bile de bowling, mănuși de box și statui miniaturale-golf. ” Jackass Film ” este ca o versiune documentar ” Fight Club “,” tunsă de înțelegere socială, pretenție intelectuală și interesul cinematice.

Acesta oferă, de asemenea, o versiune extrem de literală la minte de prost gust. Durerea pe care este copiat în tăcute două reelers sau desene animate ” Tom si Jerry ” este aici, jucat în serios, provocând un spasm de repulsie care mutates în șocat, râs involuntar.

Ocazional, există o pâlpâire de Jackass The Movie – stil inventivitate conceptuală, în special în biții filmate în Japonia, al cărei cetățeni reacționeze la ” Jackass ” provocare echipaj cu uimire previzibil și apreciere surprinzătoare (în special atunci când băieții se îmbrace în costume de panda si face ravagii pe o stradă comercială ocupat). Oamenii obișnuiți par ciudat tolerante de poznele bandei, în afară de câteva jucători de golf care minte teribil când fotografii lor tee sunt întrerupte de un corn de aer.

În spiritul Jackass The Movie voi încheia cu o declarație de renunțare. Această revizuire a fost scris de un profesionist, și presupun nici o responsabilitate pentru ceea ce se întâmplă dacă vedeți acest film, mai ales dacă aveți un moment bun.