Jackals (2017)


Jackals (2017) Online Subtitrat in HD 1080p


Un tanar, Justin Powell din filmul Jackals, este amenintat cu o arma de doi barbati mascati si tarat pana la o cabana retrasa. Aceasta nu este o rapire obisnuita, deoarece familia lui de care s-a indepartat se afla la cabana asteptandu-i sosirea. Compusa din tatal lui Justin, Andrew, mama Kathy, fratele Campbell si fosta iubita Samantha (care a nascut recent copilul lor), familia lui Justin lupta pentru eliberarea lui din mana celor care i-au spalat creierul, o secta vicioasa.

Cu ajutorul lui Jimmy Levine, un experimentat al cultelor de orice natura, familia face tot posibilul sa-l aduca pe Justin inapoi la realitate. Totul ia o alta turnura atunci cand secta (o banda criminala de barbati mascati si femei, numiti sacalii) descind la cabana cerandu-l pe Justin inapoi. Se intrevede un conflict violent, se testeaza loialitatea familiala si se varsa sange intr-o lupta de unde putini ies invingatori.


Regia: Kevin Greutert
Actori: Deborah Kara Unger, Stephen Dorff, Johnathon Schaech
An: 2017
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Jackals (2017)
Jackals (2017) Online Subtitrat in Romana

Jackals (2017) Online Subtitrat in HD 1080p Un tanar, Justin Powell din filmul Jackals, este amenintat cu o arma de doi barbati mascati si tarat pana la o

Notă film - PortalulTauTV.net:
3