Jack Whitehall At Large (2017)

Jack Whitehall At Large (2017) Online Subtitrat


Regia: Brian Klein
Actori: Jack Whitehall
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Jack Whitehall At Large

Comediantul Jack Whitehall urcă pe scenă cu povești despre băut, droguri, duba Google Maps și rivalitatea sa curentă cu Robert Pattinson.

Întotdeauna am apreciat atunci când benzi desenate au ales să-și deschidă sufletul și să-și pună niște piese în actele lor; face întreaga experiență să se simtă mai autentică și relativă. Acest spectacol a fost simțit ca cel mai fabricat, mai mult manichiuristic pe care l-am văzut vreodată. 90% din actul său îl urmărește să-și biciuiască șoldurile și să-și bată ochii ca cea mai efeminită mică școală care se poate imagina.

Eu nu cumpăr pentru o clipă: “Acest lucru jenant a avut loc în mod aleatoriu, în timpul specialului Netflix foarte improvizat”. Publicul tău nu este prost. Înțelegem că memorii / repetiții de benzi desenate, că multe au folosit plante / fluffers în timpul înregistrărilor.

Este ca și cum ați fi văzut pe toți comediații care s-au descurcat bine, obținându-și personalitatea în biții lor și au decis să producă o “autobiografie hilară” pentru masele analfabete. În loc să te conectez cu tine ca persoană, am simțit că inteligența mea a fost insultată. Este atât de atent încât este inofensivă încât îi ofensă, atât de supra-procesată încât se simte din lemn și goală.

Aceasta aparține unui sitcom mediocru, nu o arenă. Aveați atâtea ocazii de a crea glume bune și, oricât de darnici, le-ați atins, dar în încercarea de ao transforma într-un timp de poveste al unui preșcolar, ați erodat orice substanță în ea. “Oh, nu, ceva aproape cam ofensiv în 2017, SHOCKING! Omule, acest om care acționează ca un homosexual stereotipic este de fapt drept, HILARIU! “