Jack Strong (2014)

Jack Strong (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Biografie, Crima
Producator(i): Wladyslaw Pasikowski
IMDB: 7.1
Regia: Wladyslaw Pasikowski
Actori: Marcin Dorocinski, Maja Ostaszewska, Patrick Wilson

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Redarea ca un viața reală John Le Carre fire spionaj, acest frumos Jack Strong spune povestea adevărată dramatică a Ryszard Kuklinski, un colonel polonez și spionaj antisovietic, care a trecut de mii de documente militare strict secrete la NATO între 1972 și 1981. Co -financed de Institutul de film polonez, Jack Strong este un solid la canon tot mai mare de filme în care fostul Bloc estic națiuni reflecta asupra trecutului lor comunist tulbure. Cu gadget-uri sale secrete, pastile otravă și precizări fugare în cimitire cu zăpadă, este de asemenea o intoarcere plăcută la eroisme de capă și spadă de clasic cinema război rece in filmul Jack Strong.

Intitulat după numele de cod CIA Kuklinski lui Jack Strong, Jack are puternice valori de producție lucioase care sfideaza bugetul modest, care a presupus a intrat în mai puțin de patru milioane de dolari. Filmul a fost deja un hit internă în Polonia, unde Kuklinski este o figură cunoscut, dar încă controversată. Prezentat la Festivalul de Film de la Torino săptămâna trecută, acesta are profile suficient universale și populiste de recurs în străinătate, în special în rândul pasionații de spionaj-film de foame pentru unele din viața reală James Bond sau Jason Bourne aventura. În mod ironic, avertismente recente cu privire la un nou război rece cu Rusia asupra Ucraina ar putea ajuta chiar perspectivele comerciale ale filmului.
Scenaristul-regizor Wladyslaw Pasikowski stabilește miza din Jack Strong cu o scena brutală de deschidere, în care un spion anterior întâlnește o moarte hidos în mâinile KGB-ului. Sărind înainte câțiva ani, ne vom întâlni în primul rând Kuklinski (Marcin Dorocinski), ca un strateg militar mult admirat care a făcut prieteni puternici la Kremlin după ce a ajutat pentru a zdrobi revolta de primăvară de la Praga din 1968. Cu frumos, clocitoare arata amintește de întârziere Ioan Cassavetes, Dorocinski oferă o performanță discret care face aluzie în mod constant, la frământări interioare și disperare mută.

Cu cei doi fii tineri și o soție adorare Hanna (Maja Ostaszewska), Kuklinski este o stea în ascensiune elita militară a Pactului de la Varșovia. Dar conștiința lui este tulburată de regimul la putere, mai ales după colegii deschis focul asupra izbitoare solidaritatea din Jack Strong, naval lucrătorilor în 1970. Accesul la planuri secrete de luptă sovietice pentru al treilea război mondial, care s-ar fi transformat Polonia într-un abator gigant, se dovedesc a fi basculare său punct. În 1972, el organizează o primă întâlnire ascuns cu agenți CIA din Amsterdam. Înainte de mult timp, el devine unul dintre cele mai valoroase bunuri de război rece de informații americane, câștigând aplauze atât Jimmy Carter si Ronald Reagan.
Omiterea anii 1970, la un clip vioi, Pasikowski păstrează un nivel de tensiune înaltă prin aducerea invidia colegilor, vecinilor suspecte și de frecare de familie în amestec. Când comanda sovietica mare în cele din urmă realizează faptul ca in Jack Strong, există un trădător în armată polonez, un Kuklinski chinuit chiar încearcă să-și mărturisească, dar cuvintele lui sunt interpretate greșit. Aceste momente de comedie neagra aduce unele de relief de lumină de bun venit, la fel ca scenele cu actori sosie joacă ex-premierul rus Leonid Brejnev și notoriu polonez Wojciech Jaruzelski generală, care a impus legea marțială în 1981.

In cele din urma, de teama de expunere, Kuklinski invită handler său CIA (Prometeu co-star Patrick Wilson) să-l ajute defect. La acest punct Pasikowski complace într-un pic de fabricatie Argo-stil, sexului la evenimente reale, cu o invazie de origine, o urmărire de mașini frenetică prin înzăpezit Varșovia, și un stand-off păr de sensibilizare la Checkpoint Charlie trecere între Est și Vest Berlin. În corectitudine, confruntarea de frontieră se bazează pe un adevărat incident dar restul este de licență artistică. Dispozitivul de ansamblu narativă încadrare, un luând interogare loc sinistru câțiva ani după evenimentele principale din filme online Jack Strong, este un alt bluf dublu inteligent conceput pentru a ține spectatorii în suspans.