Jack si Jill – Jack and Jill (2011)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Jack din filmul Jack si Jill – Jack and Jill ar duce o viață aproape perfectă dacă n-ar avea de suportat o excepție extrem de supărătoare, care-i cade pe cap de sărbători – sora lui geamănă – Jill. În fiecare an el trebuie să suporte o agasantă vizită de Thanksgiving a surorii sale, căreia nu-i trebuie mult ca să-i dea viața complet peste cap. Pe măsură ce vizita ei de weekend amenință să se transforme intr-o ședere de o lună, gemenii se ceartă tot mai mult, se tachinează, se atacă, cum numai gemenii știu s-o facă. Când devine tot mai clar că Jill nu mai are de gând să plece, Jack pune în aplicare mai multe scheme care speră că o vor pune pe fugă, determinând-o pe Jill să se întoarcă acolo unde îi place lui Jack s-o știe – în celălalt capăt al țării.

Columbia Pictures prezintă o producție Happy Madison / Broken Road; filmul Jack and Jill; în care rolurile principale sunt deținute de Adam Sandler; Katie Holmes și Al Pacino. Regia filmului îi aparține lui Dennis Dugan. Producția este semnată de Adam Sandler; Jack Giarraputo și Todd Garner. Scenariul îi aparține lui Steve Koren & Adam Sandler. Povestirea este scrisă de Ben Zook. Producătorii executivi sunt Barry Bernardi; Bettina Viviano; Allen Covert; Steve Koren; Robert Smigel și Tim Herlihy. Imaginea este realizată de Dean Cundey; ASC; iar scenografia de Perry Andelin Blake. Montajul este asigurat de Tom Costain. Designerul de Costume este Ellen Lutter. Muzica este compusă de Rupert Gregson-Williams și Waddy Wachtel. Montajul muzical este realizat de Michael Dilbeck; Brooks Arthur și Kevin Grady.


Regia: Dennis Dugan
Actori: Adam Sandler, Katie Holmes, Al Pacino
An: 2011
Gen: Comedie
IMDB: 3.4


Jack and Jill (2011) Online Subtitrat


Jack si Jill - Jack and Jill (2011)
Jack si Jill - Jack and Jill (2011) Online Subtitrat in Romana

Jack din filmul Jack si Jill - Jack and Jill ar duce o viață aproape perfectă dacă n-ar avea de suportat o excepție extrem de supărătoare, care-i cade pe c

Notă film - PortalulTauTV.net:
1.5