Iubire si gloante – Kiss Kiss Bang Bang (2005)

Iubire si gloante – Kiss Kiss Bang Bang (2005) Online Subtitrat


Regia: Shane Black
Actori: Val Kilmer, Robert Downey Jr., Michelle Monaghan
An: 2005
Gen: Comedie, Crima, Mister
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Iubire si gloante – Kiss Kiss Bang Bang

Un hot, Harry Lockhart, nimerit întîmplator la o auditie pentru un film pe cînd încerca sa scape de politie, are parte de sansa vietii lui: sa-si depaseasca trecutul propriu si sa ajunga la Hollywood. Ajuns din New York la Los Angeles, la o petrecere o reîntîlneste pe o fosta colega de liceu, Harmony, pentru care i se retrezesc sentimente îngropate de mult, în Indiana. Din greseala însa, beat fiind, face o confuzie si ajunge în pat cu prietena ei.

Între timp, orasul este terorizat de un criminal ce ucide femei, ale caror cadavre sînt gasite peste tot prin oras, în vreme ce Harry se pregateste pentru un rol de detectiv, sub supravegherea unui detectiv particular, Gay Perry, la fel de homosexual pe cât îi spune numele. Linia de demarcatie dintre realitate si fictiune dispare însa, odata cu implicarea lor involuntara în seria de crime.

Farmecul acestui film aflat la granita dintre arta si comercial, îmbinîndu-le în chip fericit pe amîndoua, este dat de vocea din off a lui Harry, care nareaza actiunea chiar în timp ce aceasta se întâmplă, plin de ironie si cu pronuntate accente sarcastice, vizând lumea filmului pe diverse paliere, în maniera minimalista, asa cum arata si titlul filmului.

“Kiss Kiss, Bang Bang” este una dintre comediile mele preferate. Intorsaturile care au loc pe parcursul povestii, sunt foarte amuzante si imprevizibile. Despre prestatia lui Downey Jr., nu mai are rost sa vorbim, a fost un foarte buna ( ca mai in toate filmele lui). Dialogurile care au loc intre personaje, merita stop cadru.