Iubesc pe cine nu trebuie – She’s the Man (2006)


Iubesc pe cine nu trebuie – She’s the Man (2006) film online subtitrat

Regia: Andy Fickman
Actori: Jessica Lucas, Brandon Jay McLaren, Channing Tatum, Laura Ramsey, Jonathan Sadowski
Anul: 2006
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 105 minute
IMDB: 6.3/10 din 59478 voturi

Nu am timp de o secundă cred că parcela de “Iubesc pe cine nu trebuie”, dar am crezut pentru întreaga film care Amanda Bynes a fost simpatic. Ea joacă o fată care pretinde a fi un băiat, în scopul de a juca fotbal. Că această poveste este reciclat de la “A douăsprezecea noapte” a lui Shakespeare este ceva ce un raport aici în partea de sus, astfel încât să putem lucra împreună pentru a pune din mintea noastră.

Bynes joacă Viola, sora geamana a lui Sebastian (James Kirk), care la începutul filmului Iubesc pe cine nu trebuie se furișează convenabil departe la Londra timp de două săptămâni fără să spună nimănui. Acest lucru este mult mai ușor pe Viola decat versiunea Shakespeare, în care ea se teme fratele ei a pierit pe mare. Dar nu voi menționa din nou Shakespeare. Viola este vedeta echipei de fotbal a fetelor de la Cornwall Prep, o școală care pare să aibă suficienți bani pentru a furniza fiecare fată cu ea propria echipa de fotbal. Crede că e destul de bun pentru a juca pentru echipa băiatului, dar speranțele ei sunt disprețuiți, așa că profită de absența lui Sebastian să-i ia locul la apropiere Illyria Prep, numit după țara în piesa lui Shakespeare. Nu ea incearca afară pentru echipa de fotbal.

Poate Amanda Bynes juca convingător un băiat? Desigur ca nu. Ea joacă un băiețoi drăguț cu părul scurt care ține uita să vorbească scăzut și apoi reușește nervos gât și vorbește-i ca ea e la telefon la biroul de școală: “Viola este bolnav astăzi, iar acest lucru este mama ei vorbind.” Poate ea juca fotbal și de a trăi cu un coleg de cameră de sex masculin și să ia dușuri și să nu fie expus ca o fată? Desigur, nu, dar cel puțin filmul Iubesc pe cine nu trebuie nu face mare lucru din ea; ea are câteva telefoane apropiate, și crede rapid. Atunci când antrenorul (Vinnie Jones) anunță un joc practici între Cămăși și Skins, ea oferă motive întemeiate de ce ar trebui să fie o cămașă.

Coleg de cameră Viola / lui Sebastian la Iliria este Duke, fără îndoială inspirată de Duke Orsino în Shakespeare. Dar destul despre Shakespeare. Duke pare atras de Olivia (Laura Ramsey), dar Olivia este atras de Sebastian / Viola, care devine o pasiune pentru Duke, deoarece el vorbește cu atâta sensibilitate despre femei chiar și atunci când au o conversație privată cu ea, sau el. Duke este jucat Channing Tatum, care sună ca și cum el ar trebui să fie copilul lui Carol Channing Tatum O’Neal și, care, în acest film Iubesc pe cine nu trebuie ar putea fi posibil, deși în viața reală el a fost născut în Cullman, Ala.

Tatum este de 26, un pic cam batran pentru a juca un copil de liceu, dar Amanda Bynes la 19 este convingătoare, și echilibru ei, în aceste condiții, este extraordinar. Filmul Iubesc pe cine nu trebuie dezvoltă centralizare triunghiuri romantice, și adaugă unele personaje amuzante justificative, inclusiv David Cross ca directorul, al cărui exuberanță este la fel de fără margini ca chelia lui. Mama ei, interpretat de Julie Hagerty, visele de ziua in care fetita ei va veni ca o debutantă; fiind în același timp antrenat ca un deb, Viola este sfătuit să “mestece ca ai un secret.” Ea face vreodată.