Ittefaq (2017)

Un detectiv caută adevărul între două povestiri diferite ale scenei crimei. Dev (Akshaye Khanna), un ofițer de poliție, investighează un caz dublu de crimă, care are doar doi martori, care sunt și principalii suspecți. Suspecții – Vikram (Siddharth Malhotra), un scriitor aclamat, și Maya (Sonakshi Sinha), o tânără de casă – au narațiuni diferite despre evenimentele acelei nopți fatale. Ambele povești par adevărate, dar poate exista doar un singur adevăr. Dev este rupt între cele două variante ale povestirii și nu se va lasa până nu va afla ce sa întâmplat în acea noapte.

Filmul Ittefaq online subtitrat începe cu un accident de mașină și se odihnește într-un film întreg de suspans este bine făcut cu thriller; fiecare este interconectat unul cu altul; performanța actorului de plumb a fost foarte bună; în special akshaye khanna fiecare chiar și personajul în rol mic își fac treaba perfect; vizuale; cinematografie ; direcția; toate sunt bune în filmul bine făcut

Acest film Ittefaq online subtitrat este un thriller de suspans foarte bun și; în experiența mea; filmul Bollywood este; în general; mult mai lung decât acesta; de obicei 2;5 ore sau mai mult; iar acesta nu a fost nici măcar 2 ore. Nu știu prea multe despre filmele cu suspans în Bollywood; acesta este primul din industrie pe care l-am văzut și mi-a plăcut cu adevărat. Spectacolele sunt foarte bune; în special de ofițerul de poliție; jucat de domnul Akshay khanna.


Regia: Abhay Chopra
Actori: Sidharth Malhotra, Sonakshi Sinha, Akshaye Khanna
An: 2017
Gen: Indiene, Mister, Thriller
IMDB: 7.2


Ittefaq (2017) Online Subtitrat