It’s Only the End of the World – Juste la fin du monde (2016)

It’s Only the End of the World – Juste la fin du monde (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Xavier Dolan
Actori: Nathalie Baye, Vincent Cassel, Marion Cotillard
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis It’s Only the End of the World – Juste la fin du monde

Louis (interpretat de Gaspard Ulliel) este un scriitor foarte bolnav întors acasă, după o absență de 12 ani. Pentru a-și anunța familia de moartea lui iminentă. Filmul este inspirat din piesa omonimă a lui Jean-Luc Lagrace.

Asta e un film mi-ar recomanda persoanelor nevrotice, care sunt puțin paranoic și consideră că sunt greșit înțelese și în imposibilitatea de a comunica cu oricine. Iar atunci când încearcă este sfârșitul lumii, deoarece ei nu pot vorbi mai mult de trei cuvinte, și pentru că ei îndrăznesc adresează în mod direct și personal de oameni. Adauga la acest sindrom Asperger faptul că suntem într-o familie cu un vorbitor compulsiv, mama care spune mereu și mereu și mereu aceleași povești pe care toată lumea știe, dar că toată lumea ar trebui să asculte și să aprecieze. Adauga la faptul că avem un frate mai mare, Antoine, și un frate mai mic, Louis. Și într-o mai re- vizită la Cain și Abel.

Fratele mai mare este cel care lucrează într-o fabrică, cum ar fi Cain după crima lui. Louis este aparent scriind piese de teatru într-un oraș mare îndepărtat și el este de succes, la fel ca Abel a fost cu Dumnezeu pentru legumele bine cultivate, aceste lucruri pe care trebuie să transpire să crească, în timp ce Cain, inainte de crima lui a fost doar în căutarea după turme de animale , nici o sudoare sau nu prea mult, oricum. Băiat rău! Iar simbolurile sunt traversate, amestecate și ne-am pierdut lumina blestemul divin, între timp, și la înlocuit cu un blestem simplu om.


Trailer It’s Only the End of the World – Juste la fin du monde