Iti facem parul maciuca – Goosebumps (2015)

In filmul Iti facem parul maciuca – Goosebumps online subtitrat, adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette), suparat ca a trebuit sa se mute dintr-un oras mare intr-unul mic, intrevede o raza de speranta cand intalneste o fata frumoasa din vecini, pe nume Hannah (Odeya Rush) si leaga o noua prietenie cu Champ (Ryan Lee). Dar fiecare lucru bun are si partea lui intunecata, asa ca Zach afla destul de repede ca misteriosul tata al lui Hannah este de fapt R.L. Stine (Jack Black), autorul seriei de succes, Goosebumps.

Cand Zach din Goosebumps online subtitrat incepe sa afle tot felul de lucruri despre vecinii sai, el descopera ca Stine are un secret periculos: creaturile pe care le-a creat si cu care a populat cartile sale sunt reale, iar Stine isi protejeaza cititorii tinandu-le inchise in cartile unde au aparut fiecare. Cand creatiile lui Stine sunt eliberate neintentionat dintre paginile manuscriselor, viata lui Zach devine de-a dreptul ciudata.

Intr-o noapte de aventuri nebunesti, Zach, Hannah, Champ si Stine trebuie sa-si uneasca puterile pentru a-i baga inapoi intre filele cartilor pe papusa Slappy, pe fetita cu masca, gnomii si alte creaturi, care amenintau orasul.


Regia: Rob Letterman
Actori: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush
Anul: 2015
Gen: Aventura, Comedie, Familie
IMDB: 6.3


Goosebumps (2015) Online Subtitrat