It Stains the Sands Red (2016)

It Stains the Sands Red (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Colin Minihan
Actori: Brittany Allen, Juan Riedinger, Merwin Mondesir
An: 2016
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis It Stains the Sands Red

It Stains the Sands Red este cel mai recent thriller de la Vicious Brothers. Colin Minihan (Grave Encounters) și Stuart Ortiz încearcă să respire o viață în sub-genul zombie, cu acest titlu. Cu toate acestea, lovitura lungă a zombiei din deșert devine un pic obositoare și repetată, după un timp. Tonul filmului este prea trist. Între timp, nu există aproape niciun personaj rascumbil pe ecran, în afara personajului central Molly (Brittany Allen). Chiar și Molly are o listă lungă de vicii. Un pic cam lent, Stains the Sands Red oferă un conflict minim și o acțiune, de asemenea. Nu este rău. Dar, Stains Sands Red va distra doar fanii cei mai răbdători din filmul zombie.

Filmul începe cu unul dintre cele mai mari fotografii ale filmului. Las Vegas arde și zedele sunt libere! Molly și Nick (Merwin Mondesir) ies din oraș, prin intermediul unei mașini sportive. Dar, evenimentele coboară rapid pe deal, odată ce mașina se blochează în nisip. În curând, se arată un zombie singuratic. Greșit, Molly părăsește drumul, în favoarea deșertului. Apoi, este de patruzeci și cinci de minute încețoșată la civilizație. Molly va trebui să elimine singurul zombie și câțiva condamnați, înainte să găsească impulsul filmului, fiul ei. Dar călătoria lungă nu va ține atenția tuturor.

Pătrunde Nisipurile Roșul are rolul de lacrimă? Tonul filmului este prea trist. Molly continuă să plângă. Deși situația ei a necesitat mai multă furie, ca să o treacă prin situația ei disperată. Și este ciudat să vezi acest personaj central plângând pentru strigoi. Tot ce vrea să facă este să o mănânce. Molly nu-i pasă. Permite zombiei, Smalls (Juan Riedinger), să se despartă o dată. Nu mai târziu, ea poartă această colesterol într-o barcă cu vâsle din plastic.