Isterie – Hysteria (2011)

Isterie – Hysteria (2011) film online subtitrat

Regia: Tanya Wexler
Actori: Maggie Gyllenhaal, Hugh Dancy, Felicity Jones
Anul: 2011
Gen: Romantic, Comedie
Durata: 100 minute
IMDB: 6.7/10 din 11026 voturi

“În primul rând, nu face rău”, a Juramantul lui Hipocrate avertizează medicii. Prin acest standard, Dr. Robert Dalrymple trebuie să fi fost una dintre puținele practicienilor din epoca victoriană, cu un record sterline. El nu a cunoscut mai mult decât majoritatea alți medici de timpul său și a fost tratarea unei stări care nu exista, isterie de sex feminin. Dar da doctorul din cauza lui. Tratamente sale a constat în inducerea orgasme la pacienții săi, iar el nu a pierdut una. De fapt, camera lui de așteptare a fost, de obicei, blocată.

Liniște cochet “Isterie” Tanya Wexler are loc la Londra, la un moment în care autoritățile medicale nu cunoaște cuvântul pentru sau conceptul de “orgasm”, și se pare că multe femei nu le experimentat. Tratamente sale a constat în acoperirea modest regiuni particulare de pacienti cu un pic de cort, ajungând delicat dedesubt si folosind stimulare digitală pentru a efectua un tratament. Cum a lovit pe această metodă trebuie să fie atribuit geniu pur.

In “Isterie” ne întâlnim un medic ambițios tânăr pe nume Mortimer Granville (Hugh Dancy), care a devenit aproape neangajat din cauza obiceiul său de a pune la îndoială ortodoxiei din timp. Disperat de muncă, el se aplică la casa lui Dalrymple (Jonathan Pryce), care are mai multi pacienti decât se pot ocupa. Acest lucru îl introduce, de asemenea pentru a fiicelor Dalrymple, Charlotte (Maggie Gyllenhaal), un activist social, și cuminte Emily (Felicity Jones), un student de frenologie care, de asemenea, în căutarea unui soț. Charlotte respinge categoric teoriile tatălui ei ca trăsnit și tratamentele sale ca suspect, dar folosește banii familiei pentru a sprijini munca ei printre Londra săraci. Mortimer este destinat să se căsătorească cu o fiică și se încadrează în dragoste cu cealaltă in filmul “Isterie”.