Isi & Ossi (2020)

Isi şi OssiIsi & Ossi vin din două lumi foarte diferite: ea e odraslă de milionari, iar el vine dintr-o familie plină de datorii. Ea visează la o carieră în gastronomie şi, pentru că babacilor plini de ifose acest vis li se pare prea pedestru, îl foloseşte pe tânărul mardeiaş de suburbie ca să le forţeze mâna. Dar ştiți cum se zice: cine sapă groapa altuia cade singur în ea.

In filmul Isi & Ossi online subtitrat ideea oferita publicului este una rezonabil de plăcuta, dezvoltata pe ideea clasica „se iubesc, dar nu știu inca”. Actiunea pleaca de la conceptul ca opusurile se atrag, rezultand o serie plina de conflicte și lupte ce urmăresc să contureze diferențele fundamentale ale perechii. Isi & Ossi folosește o rețetă clasică și rezistentă la nebunie, care sigur va atinge inimile.

Isi și Ossi sunt din două lumi diferite, Isi din Heidelberg (aka partea frumoasă a orașului), fiică unui miliardar; Isi nu știe nimic despre greutățile vieții. Ossi trăiește în cartierul muncitoresc afectat de sărăcie, Mannheim, muncind si reusind prin orice mijloace necesare ca, el si mama sa, sa nu se afunde mai tare in datorii. Isi nu este o eleva stralucita, spre disprețuirea si disperarea mamei sale, dar acest aspect nu este o problemă în lumea banilor, deoarece mama ei angajează un avocat pentru a-i aranja notele, asigurându-i acces la colegiile de top.

In partea cealaltă a orașului, Ossi se pregătește sa devina un boxeur profesionist, asta pentru scurt timp. Sponsorul său isi retrage sustinerea deoarece i se parea ca Ossi nu este suficient de motivat (nevoit să reducă antrenamentele pentru a-si ajuta mama să rămână la linia de plutire).

Isi & Ossi (2020) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: Isi și Ossi
Regia: Oliver Kienle
Actori: Lisa Vicari, Dennis Mojen, Walid Al-Atiyat
An: 2020
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.3


Isi & Ossi (2020) Online Subtitrat


Trailer