Ironclad Battle for Blood (2014)

Ironclad Battle for Blood (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Aventura
Producator(i): Jonathan English, Stephen McDool
IMDB: 4.3
Regia: Jonathan English
Actori: Michelle Fairley, Roxanne McKee, Danny Webb

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Ironclad Battle for Blood se simte ca un reenactment medieval amator filmată de studenți de film boboc și înșirate împreună cu o narațiune slabă care face puțin mai mult decât a da o scuză pentru a lega lupte împreună. Din păcate, chiar și acțiunea se simte cu buget redus, bazându-se pe Cam șubredă excesivă și foc rapid editări pentru a masca faptul că coregrafia este bland si efectele ieftine.

Având în vedere complot subțire și performanțele înfiorătoare, scenele de acțiune sunt pe de o zona care ar fi putut face acest film a ajutat chiar de la distanță usor de urmarit, dar nici un astfel de noroc. Toate luptele sunt împușcați în același mod și a lovit aceeași beat-uri din filme online Ironclad Battle for Blood. Vei vedea o mulțime de close-up luptă plânge și săbii se deschid larg, amestecat cu focuri de reacție și înfioratoare niște lame sângeroase aruncate pentru o bună măsură. Este nivelul de amator și cel mai bun și funcționează foarte puțin pentru a menține atenția în timpul său 100+ minute de funcționare.

Personajele sunt tocit și stereotipă in Ironclad Battle for Blood: tânărul nu este gata pentru război, care este forțat în luptă, luptă mercenar pentru bani, care învață să lupte pentru mai mult, wildcard-over-the-top, dublu-Crosser, iar fecioara târg. Toss într-o relație de dragoste incestuoasă între veri, scene de sex bizare pentru a înlocui pentru dragoste, și o sumă consistentă de CGI rău, și ai o idee despre ce lupta pentru oferte de sânge.

Pentru a face lucrurile si mai rele, primul act al filmului este complet nefocalizat. Este nevoie de un bun de 20 de minute înainte ca noi chiar clued în ceea ce este intriga filmului Ironclad Battle for Blood și sunt introduse pentru caracterele în mod corespunzător. Este ca și cum realizatorii filmului se uita la modul în care jocul tronurilor se ocupă de introducerea lor de caractere, dar a uitat să le facă mai interesant sa ma uit.

Jocul de influență Tronuri nu se termină aici, cu toate acestea, ca fiind pozitiv singuratic al filmului este Michelle Fairley, a cărui performanță este solidă, în cazul în care doar o predare mai neajutorat a rolului ei ca Catelyn Stark.