Ironclad (2011)

Ironclad (2011) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Cavalerul de oțel
Regia: Jonathan English, Michael J. Bassett
Actori: Paul Giamatti, James Purefoy, Kate Mara
Anul: 2011
IMDB: 6.2
Gen: Actiune, Aventura, Istorice
Durata: 121 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Un prolog descrie modul în care baronii din Anglia in filme online Ironclad, care beneficiază de ajutor de Cavalerii Templieri, au luptat împotriva regelui totalitar Ioan într-un război care a durat mai mult de trei ani. Acesta sa încheiat cu regele semnarea Magna Carta, un document care acordă drepturi asupra tuturor slobozi în engleză.

Regele John regretă cedând presiunea baronilor să semneze Magna Carta. La scurt timp după aceea, el angajeaza o armata de mercenari danezi sub conducerea unui dictator militar in Ironclad, căpitane Tiberius, pentru a recăpăta împărăția lui Ioan sub prezumția că Papa a fost de acord să păstreze misionarii creștini din Danemarca.

Abatelui Marcus conduce trei cavaleri templieri (care au luat jurămintele de tăcere), pe un pelerinaj la Canterbury și ia adăpost de ploaie la Castelul Darnay al Ironclad. Unul dintre cavalerii, Thomas Marshall, este asigurat de egumenul ca eliberarea lui Marshall din Ordinul Templierilor va fi căutată la Canterbury. Până dimineață, regele John ajunge la castel cu armata și mercenari. Baron Darnay a semnat Magna Carta și la pedeapsă Ioan ordonă să-l spânzurat. Abatele încearcă să intervină și ordinele regelui pe care limba abatelui să fie tăiate. Marshall și ceilalți doi cavaleri lupta cu danezii, în timpul căreia Marshall scapă castelul călare care transportă abatele; cei doi cavaleri rămași sunt uciși. Abatele moare înainte de noaptea de rana lui, iar Marshall rupe jurământul lui de tăcere să jure că jertfa lui nu va fi în zadar in filmul Ironclad.

Odată ce a ajuns la Canterbury, Marshall se întâlnește cu Arhiepiscopul Langton, autorul Magna Carta, și baronul William d’Aubigny, un fost soldat transformat negustor de lână. Langton relevă faptul că Papa a luat partea regelui Ioan și că el însuși trebuie să fie excomunicați pentru scrierea Magna Carta. Cei trei bărbați sunt de acord că Ioan trebuie să fie oprit, și că locul de a face acest lucru este Rochester Castle din Ironclad, scaunul baronului Cornhil și un bastion strategic care controleaza sudul Angliei si permite accesul la Londra și restul țării.