Irezistibila – Simply Irresistible (1999)

Irezistibila – Simply Irresistible (1999) Film Online Subtitrat


Regia: Mark Tarlov
Actori: Sarah Michelle Gellar, Sean Patrick Flanery, Patricia Clarkson
An: 1999
Gen: Comedie, Drama, Fantezie
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<41jARn55WTs/Simply_Irresistible.avi.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Irezistibila – Simply Irresistible

Amanda nu are deloc incredere in ea. Desi a mostenit un restaurant, il poate pierde, pentru ca este convinsa ca nu stie sa gateasca. Intr-o zi, in piata, in timp ce cumpara crabi, il cunoaste pe Tom. Dragostea pentru el sau …unul dintre crabi sunt motivele care ii vor schimba viata. De atunci Amanda face minuni. Tot ce iese din mainile ei pare fermecat. Resturantul se umple de lume, iar Tom se indragosteste de ea. Dar cand, dupa primul sarut, se trezeste aruncat in tavan, Tom se sperie. Amanda este o vrajitoare, iar el nu vrea sa se supuna puterilor ei magice. Va putea sa-si infranga prejudecatile?

Seductia gurmanda plina de feromoni expusi fara perdea. Uneori ai impresia ca, consumatorii au senzatia unui orgasm prelungit cand savureaza minunatiile date de mica vrajitoare. Pentru timpuri tulburi cu mult stres, genul acesta de comedii e un balon de oxigen.

Sincer, cred că este un film groaznic … dar nu pot să-l iubesc! Ea are un complot brun, personaje nerealiste, un pic de magie care adaugă la incredibilitatea și despre tot ce altceva are un film rău. Și totuși, acesta este unul dintre filmele mele preferate de urmărit când am chef să văd ceva ușor și distractiv. Sunt aproape jenat să spun că-mi place! Nu stiu ce este despre acest film care il face atat de placuta. Sarcinul de bază … Sarah Michelle Gellar este un bucătar destul de nereușit care dorește să devină mai bun și să salveze restaurantul familiei sale. După cumpărarea unui crab la o piață locală, norocul său începe să se schimbe.