Iosif – Joseph of Nazareth (2000)

Iosif – Joseph of Nazareth (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Raffaele Mertes, Elisabetta Marchetti
Actori: Tobias Moretti, Stefania Rivi, Massimo Reale
An: 2000
Gen: Drama
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Iosif – Joseph of Nazareth

Aceasta pelicula prezinta viata lui Iisus dintr-o perspectiva originala: prin prisma lui, tatal lumesc al Mantuitorului, cel care s-a casatorit cu Maria, femeia care a dat nastere, prin imaculata conceptie, Fiului lui Dumnezeu. Fidel scrierilor din Noul Testament, filmul relateaza povestea nasterii lui Isus si reda, cu dramatism si profunzime psihologica, indoiala initiala a lui Iosif privind originea divina a lui Iisus. Cronologia evenimentelor urmeaza firul narativ biblic.

Poporul din Ierusalim sufera sub domnia crudului rege Irod si spera ca va fi eliberat de catre Mesia, a carui sosire se zvoneste ca este aproape. El, un barbat vaduv in varsta de 35 de ani, nu este interesat sa participe la lupta impotriva romanilor. El este constient ca o revolta ar fi inutila, iar moartea lui Iuda, nepotul sau. La scurt timp dupa ce tanarul se alatura zelotilor, ii confirmă inutilitatea luptei impotriva legiunilor romane.

Iosif din biblia online subtitrat primeste o vizita din partea lui Ioachim si a Anei, care ii cer sa se casatoreasca cu fiica lor in varsta de 14 de ani, Maria. Dar pentru ca fata sa fie astfel protejata de romani. Iosif este de acord, dar promite parintilor sa pastreze castitatea fetei. Cu toate acestea, in prezenta Anei, Maria ii spune lui Iosif ca este insarcinata. Lui Iosif ii este greu sa creada in imaculata conceptie. Cum la fel de greu ii este sa creada ca Maria va da nastere unui fiu care va pune capat domniei lui Irod, asa cum i se aratase intr-o viziune.