Invisible Sister (2015)

Invisible Sister (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Paul Hoen
Actori: Rowan Blanchard, Paris Berelc, Karan Brar, Alex Désert, Scott Reeves, Rachel Crow
Anul: 2015
Gen: Aventura, Comedie, Fantezie
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Cleo (Rowan Blanchard) este o fată adolescent care este mereu viu în umbra surorii ei mai mari populare, Molly (Paris Berelc). Sora ei este cea mai populară fată la școală și recunoscut de toată lumea, dar Cleo este abia observat de oricine altcineva in filme online Invisible Sister. Cleo este un elev excelent, dar este introvertit și oarecum sarcastic și cinic. În scopul de a face Cleo contesta însăși, profesorul ei știință, domnul Perkins (Alex Désert), respinge propunerea inițială Cleo pentru un proiect științific și în schimb îi dă o misiune mult mai dur; pentru a determina compoziția unei soluții mister, apoi porniți-l în cristale transparente. Profesorul face cesiunea în valoare de jumătate de grad ei, în scopul de a împinge Cleo sa lucreze mai greu.

În acea noapte părinții plece, și sora lui Cleo este o petrecere la casa. Ca Cleo lucrează separat pe cesiunea, o molie zboară de, și ea varsă accidental un produs chimic necunoscut în soluție. Ea produce abur care molia zboară prin, ceea ce face molia invizibil in Invisible Sister, care se scurg în noapte. Mai târziu în acea seară, molia invizibil este atras de lumina în baie, unde sora lui Cleo Molly se pregateste de culcare. Molia sfârșește care se încadrează într-o ceașcă de ghimbir Fizz că Molly este pe cale de a bea, și ea bea în necunoștință de ambele care ei face invizibil a doua zi.

Molly se trezeste dimineața următoare doar pentru a fi îngrozit de faptul că nu poate fi văzut. Ea nu poate lipsi școală în acea zi, deoarece, în scopul de a juca sport ei iubit de lacrosse, și să fie reperat de antrenori colegiu lacrosse, ea trebuie să participe la toate cursurile de ei în prima zi a sezonului. Ea a vrut inițial să apară în școală în costumul ei de Halloween și sper nimeni nu va observa, dar, din păcate, în cele din urmă o invizibilitate răspândit în tot ce a poartă. Prin urmare, Cleo trebuie să pretind a fi Molly pentru a doua zi, până când ea poate da seama o modalitate de a face vizibil din nou Molly. În timp ce se alătură Cleo cercul pep la echipă lacrosse in Invisible Sister, Molly ajuta Cleo pentru a obține un microscop. În acest proces, Molly aude Carter (Will Meyers), un băiat în clasa știință Cleo lui, vorbind despre Cleo. Pentru a ajuta Cleo a obține o dată de la Carter, Molly fură iubitul ei, Coug lui (Austin Freyberger), costum, pretinde a fi Cleo, și solicită Carter afară. Lucrurile se complică atunci când George afla invizibilitate Molly, iar întrebările Coug ce Molly este el evitând în mod constant. Mai târziu, într-un joc de mare lacrosse, Cleo devine lovit la început, dar apoi devine încet în joc cu ajutorul lui Molly, rezultând într-o victorie pentru echipa.

La observarea celulelor Molly la domiciliu, Cleo si George dau seama că au până la miezul nopții pentru a găsi un antidot pentru invizibilitatea, sau Molly va absorbi soluția de zaharoză complet și să devină invizibil pentru totdeauna. Cleo și Molly merge la cimitir pentru a prinde un alt molie pentru duplicarea experiment în timp ce George merge la școală pentru a configura. După o încercare nu a reușit să prindă o molie, Molly fuge furios după un argument încălzit cu Cleo in Invisible Sister. Cleo cere scuze mai târziu pentru a Molly, admite că ea admira lumina lui Molly, puterea sa straluceasca lumina pe cei din jurul ei, și atunci când ea nu se poate obține, ea va da vina Molly pentru a face sa se simta invizibil. Ca Molly revine cu molia într-un borcan, surorile să ia pe un cărucior poziția la școală in filmul Invisible Sister. Molly spune că ea este, de asemenea, cu jind la Cleo pentru a fi un geniu, care să ateste că popularitatea ei va deveni nimic după liceu. Cleo spune Molly că lumina a se referă la mai devreme este abilitatea de a face toată lumea în jurul valorii de fericită in filmul Invisible Sister.

Atunci când ajunge la școală. Molly sperie de securitate cu o galeata de vopsea pe podea în timp ce Cleo și George se strecoare în a duplica experiment. La analiza soluția duplicat, se dovedește că Cleo a făcut accidental complex ceva care se ocupa cu chimia organică. Grupul caută Carter pentru ajutor pentru a înțelege datele complexe din spatele soluția. În anual “zburda Mlaștină!” partid, Cleo umflaturi in Coug, care pune la îndoială este relația lui cu Molly din Invisible Sister. Cleo arată apoi Coug că Molly a devenit invizibil. În procesul de a privi pentru Carter, George spune Nikki (Rachel Crow), care este îndrăgostit lui și cel mai bun prieten a lui Molly, că aceasta este cea mai bună casă bântuită vreodată. Cleo găsește în cele din urmă o Carter supărat, care comentează pe atitudinea mixt de la Cleo. Cleo își cere scuze și admite ea a dorit întotdeauna să stea cu Carter in Invisible Sister.